De beste nyttårsforsettene for deg og hunden din

Published by
min read

Nyttårsforsett til hunden din

Starten av et nytt år kan også bety en frisk start for hunder som trenger en endring i hverdagen sin. Da 50% av hunder og katter er overvektige, er dette et opplagt tidspunkt å innføre nye vaner for både fôr og mosjon. Trenger du flere idéer? Her er tre nyttårsforsett som kan gjøre det nye året sunnere for hunden din!

Mål opp fôret til hunden – hver gang!

Mange eiere slumper litt tilfeldig med hundens daglige fôr-inntak, noe som ofte kan resultere i overfôring, og vektøkning hos hunden. Det er viktig å bruke et 200ml målebeger for å forsikre seg om at hunden ikke spiser flere kalorier enn den trenger. Fôranbefalingene på posen er et godt sted å starte for å finne ut hvor mye fôr hunden din trenger. Eldre hunder, som for eksempel er blitt sterilisert, trenger ofte mindre energi enn unge hunder.

Velg et fôr som passer til alderen

Hunder i vekst har spesifikke ernæringsbehov som skal sikre at kroppen deres vokser seg sunn og sterk. For eksempel har noen seniorhunder et lavere energibehov, men de kan ha andre helseproblemer som leddsykdommer, som muligens kan lindres med det riktige fôret. Å velge et fôr som er spesifikt sammensatt til hundens livsstadium er en fantastisk måte å sørge for at den er sunn og glad.

Prøv noe nytt med hunden din

Det er blitt stadig mer populært å inkludere hunden i sin egen treningsrutine. Du kan prøve alt fra hundeyoga til turer, skitur og kajakk. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom hund og eier på, dere kommer dere begge ut av huset – og både hund og eier har godt av å være i fysisk aktivitet. Gruppetimer er en god måte å finne andre hundeeiere som også vil være med å trene med sine hunder!

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Mini Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte sunn muskelmasse og sunne organer, for hunder som liker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.<BR><BR><B>
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Light Mini med Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> CANINE ADULT LIGTH MINI with CHICKEN er ett komplettfôr til små hunderaser over 7 år som tenderer til overvekt. Med vårt unike vektkontrollsammensetning og klinisk dokumenterte antioksidanter som støtter små hunderaser sin helse over lang tid.