De beste nyttårsforsettene for deg og hunden din

Published by
min read

Nyttårsforsett til hunden din

Starten av et nytt år kan også bety en frisk start for hunder som trenger en endring i hverdagen sin. Da 50% av hunder og katter er overvektige, er dette et opplagt tidspunkt å innføre nye vaner for både fôr og mosjon. Trenger du flere idéer? Her er tre nyttårsforsett som kan gjøre det nye året sunnere for hunden din!

Mål opp fôret til hunden – hver gang!

Mange eiere slumper litt tilfeldig med hundens daglige fôr-inntak, noe som ofte kan resultere i overfôring, og vektøkning hos hunden. Det er viktig å bruke et 200ml målebeger for å forsikre seg om at hunden ikke spiser flere kalorier enn den trenger. Fôranbefalingene på posen er et godt sted å starte for å finne ut hvor mye fôr hunden din trenger. Eldre hunder, som for eksempel er blitt sterilisert, trenger ofte mindre energi enn unge hunder.

Velg et fôr som passer til alderen

Hunder i vekst har spesifikke ernæringsbehov som skal sikre at kroppen deres vokser seg sunn og sterk. For eksempel har noen seniorhunder et lavere energibehov, men de kan ha andre helseproblemer som leddsykdommer, som muligens kan lindres med det riktige fôret. Å velge et fôr som er spesifikt sammensatt til hundens livsstadium er en fantastisk måte å sørge for at den er sunn og glad.

Prøv noe nytt med hunden din

Det er blitt stadig mer populært å inkludere hunden i sin egen treningsrutine. Du kan prøve alt fra hundeyoga til turer, skitur og kajakk. Det er en fantastisk måte å styrke båndet mellom hund og eier på, dere kommer dere begge ut av huset – og både hund og eier har godt av å være i fysisk aktivitet. Gruppetimer er en god måte å finne andre hundeeiere som også vil være med å trene med sine hunder!

Relaterte artikler

 • Sikker halloween for din hund

  Dogs running Halloween kan være en skremmende tid for hunder og barn. Husk på følgende så barn og hunder kan ha en fin og trygg halloween-helg.
 • Hjelp! Hunden/katten min har fordøyelsesproblemer!

  Veel huisdieren hebben van tijd tot tijd een probleem met de spijsvertering. Hoewel het wellicht niet prettig is om in details te treden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten.
 • Helse og velvære

  Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet
 • Håndtering av hundelopper

  Dogs running Alle hunder kan ha perioder der de klør mer enn i andre. Lær hvordan du kan lindre plagene ved kløe og beskytte dem mot hundelopper.

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med oksekjøtt

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.