Tid borte fra hverandre

Publisert av
min. lesing

Hjemme alene er ikke et alternativ

Du skal aldri la valpen din være alene lenge om gangen. Ifølge dyre- beskyttelsen blir mange hunder stresset og bråkete når de er alene, og kan ødelegge og skitne til omgivelsene. Hvis du skal på ferie eller bare en helgetur, må du ikke la planene dine kommer foran hundens behov. Legg planer god tid i forveien.

Hundepensjonater: Hvis du setter hunden din i et godt hundepensjonat kan du være trygg på at valpen får god og pålitelig pleie og omsorg i et hundevennlig miljø med mennesker som elsker hunder og vet hva de driver med. Alt du trenger å ta med deg er en gyldig vaksinasjonsattest. Sørg også for at de eller du har en gyldig hundeforsikring i tilfelle hunden din får behov for akutt veterinærhjelp mens du er borte.

Veterinæren din kan informere deg om hundepensjonatene i området.

Venner: Kanskje er du heldig nok til å ha venner eller familie som tilbyr seg å komme og bo i huset ditt og passe på valpen mens du er borte. Du må imidlertid være sikker på at de er klar over hva dette innebærer, og at de og hunden har et godt forhold. Dette er en ideell løsning hvis hunden din mistrives når den er hjemmefra.

Relaterte artikler

 • Hannhund eller tispe?

  Puppy, kitten and pet dieting, cat nutrition and dog nutrition information from Hill's Pet
 • Belønn hunden hele livet - ikke bare til Jul  

  Alle liker vi å gi en godbit i ny og ne- og spesielt nå når julen kommer.
 • Identifisering av valpen

  Som nevnt tidligere skal hunder i følge politivedtektene være utstyrt med halsbånd med navn, adresse og telefonnummer til eieren.
 • Å vende seg til å gå i bånd

  Dogs running Selv om det vil ta noen uker før du kan ta med valpen ut i bånd (før vaksinen skal du bære valpen for å unngå smittefare), kan du lære den til å bli vant med halsbåndet etter at den har hatt et par dager til å finne seg til rette i det nye hjemmet sitt.

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken er sammensatt for å støtte en sunn utvikling av skjelettet hos større valper. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Valpefôr med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Small & Miniature støtter immunforsvaret og en sunn utvikling av hjerne, muskler og ben. Med høye nivåer med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA fra fiskeolje.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Valpefôr med lam og ris

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Lamb and Rice er sammensatt for å støtte et sterkt immunforsvar og en sunn fordøyelse. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og optimale nivåer med omega-3 og -6.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Valpefôr med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Chicken er sammensatt for å støtte immunforsvaret og bevegelighet, med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA fra fiskeolje.