Morsomme sommeraktiviteter for hunder og katter & barn

Published by
min read

Finn et fôr som tilfredsstiller behovene til din hund eller katt

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Barna dine tar kanskje en pause fra å lese om fakta og figurer sommerferien sin, men det betyr ikke at de ikke fortsatt kan lære. Å leke med hunder og katter lærer barn viktige livsferdigheter, som de ikke kan lære om i en bok. Forsøk viser at å tilbringe tid med familiens kjæledyr gir barna en større følelse av empati og lærer barn ansvar, skriver The Washington Post. Sist, men ikke minst, gir det både barna dine og katten eller hunden din trening, noe ingen av dem har vondt av.

Så, med sommerferien rett rundt hjørnet, her er ti ideer på hvordan du kan få barna dine til å leke med hunder og katter i sommer: Little girl sits under a tree reading a book about butterflies as dog sits nearby watching butterflies fly around them.

Familiehunden: et barns beste venn

 1. Lær bort et nytt triks: Det lokale biblioteket ditt har bøker om hvordan man skal trene dyr. Lån en til barnet ditt, med et mål om å lære noen triks til valpen din i løpet av sommeren. Dette vil ikke bare hjelpe hunden din til å lære et nytt triks, men det vil også hjelpe barnet ditt til å lære seg en ny ferdighet, i tillegg til tålmodighet.
 2. Lek gjemsel: Hold hunden din inne i huset, mens barnet ditt gjemmer seg ute. Så slipper du hunden ut, og lar ham snuse seg frem til sin tobeinte venn!  
 3. Hjemmelaget hinderløype i bakhagen: Pappesker, leketunneler, en rokkering og bassengleker kan alle brukes til en hinderløype i bakhagen, som barnet ditt og hunden kan lære seg å mestre sammen.
 4. Moro med vannsprederen: Både hunder og barn vil nok synes det er moro å løpe gjennom vannsprederen. Selv om noen hunder ikke kunne brydd seg mindre om vannspredere, liker de garantert å løpe etter barna dine rundt i hagen, mens de løper gjennom vannsprederen.
 5. Lesetrening: Dersom barnet ditt holder på å lære seg å lese, hvem er vel et bedre publikum enn en tålmodig, ikke-dømmende, firbeint lytter? Ha en stressfri, daglig historiefortelling for å øve på leseferdigheter. 

Leketid for katten og smårollingen:

 1. Bygg et katte-fort: Samle sammen pappesker for å lage et kreativt katte-fort; skjær hull, teip dem sammen og fargelegg pappeskene. Alt dette bidrar til en flott måte å tilbringe en sommerdag på. Se katten din lære å finne veien gjennom labyrinten, kanskje ved hjelp av godbiter eller favorittleker. Med store nok bokser, kan både barnet ditt og katten nyte en mørk oase der de kan la fantasien slippe løs. Bare pass på at du hjelper til, slik at fortet bygges sikkert, og ikke kollapser over katten din, for å unngå å skremme den i prosessen. 
 2. Lær katten din å apportere: Katter elsker å jakte på alle mulige ting, for eksempel krøllete papirbiter og melkekorker. Barn kan lære katter å apportere et objekt de liker kun ved å sitte på gulvet, kaste det og se hva som skjer. Noen katter skjønner kanskje ikke konseptet, og går bare og leker med leken alene, men over tid kan repetisjon hjelpe katten din til å forstå. Den vil lære at når den tar med leken tilbake til barnet ditt «våkner den til liv» hver gang barnet ditt kaster den.  
 3. Lek med lys: Katter elsker å jage lys. Gi barnet ditt et speil og finn en solstråle. Å reflektere lyset på gulvet og se på at katten blir helt vill og gal er en sikker måte å få barnet ditt til å le. Skru av lyset og gi barnet ditt en lommelykt, og se på at katten din prøver å fange strålen. Bare sørg for å minne barna dine på å aldri lyse strålen inn i kattens øyne. Det kan også være en god idé å gi katten en belønning når de er ferdige å leke, siden de kan bli frustrerte over å ikke klare å få fanget lyset.
 4. Katte-bil: Fest en bit hyssing til en fjernstyrt bil og send den susende forbi katten din for å skape et uimotståelig mål. Nok en gang, med tanke på katten din sin sikkerhet, må du sørge for at bilen ikke er for rask, og at barnet ditt aldri må kjøre bilen inn i katten.
 5. Fang støvkosten: Kombiner husarbeidet ditt med litt katte-moro. Alt barnet ditt trenger er en fjærkost og en livlig katt, for å kombinere vasketiden med leketid. Du må kanskje følge litt nøyere med på denne leken – du vil jo ikke at barna dine skal tørke støv av hylla med pynteting, som både barnet og katten potensielt kan dytte ned og knuse.  

Sommer er en flott tid for å hjelpe barna å knytte tettere bånd med sine hunder og katter, fordi de har massevis av energi, og tid de kan tilbringe sammen. Været er vanligvis bra, og dette åpner opp for utendørs aktiviteter for både barna og hunder, og å være hjemme fra skolen hjelper med å bryte opp de monotone dagene katter kan ha. Med litt oppfinnsomhet og omsorg, kan dine kjæledyr og barn ha det kjempemoro sammen denne sommeren.

Bidragsyter Bio

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy er en frilans-forfatter og hundemamma som bor i Erie, Pa. Hun har en goldendoodle som heter Maddie. 

Related products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefôr med Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Chicken er sammensatt for å støtte optimal form, med klinisk dokumenterte antioksidanter, kvalitetsproteiner og beriket med omega-3-fettsyrer. <UL> <LI>Støtter bevaring av muskelmassen og ideel kroppsvekt <LI>Kontrollerte mineralnivåer støtter sunne urinveier <LI>Høyt fordøyelige ingredienser for optimalt opptak av næringsstoffer <LI>100% garantert for kvalitet, konsistens og smak</LI></UL><BR>
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefôr med lam

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb er sammensatt for å støtte optimal form, med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og forbedret omega-3-fettsyrer.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kattefôr med tunfisk

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna er sammensatt for å støtte optimal form, med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og forbedret omega-3-fettsyrer.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Large Breed with Chicken er sammensatt for optimal støtte av ledd og muskler hos store hunder. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og glukosaminhydroklorid og kondroitinsulfat fra naturlige kilder.
  Buy Now »