Sikker halloween for din hund

Publisert av
min. lesing
Dog image

Halloween og julebukk kan være en skremmende tid for hunder og barn. Husk på følgende så barn og hunder kan ha en fin og trygg feiring:

 • Din hund kan lett bli engstelig og redd når dørklokken ringer hele tiden og det står barn utenfor med merkelige klær og masker. La hunden roe seg ned i sitt eget bur eller i et lukket rom og forhindre den fra å løpe til døren hver gang det ringer på. Bruk et bra koppel og halsbånd/brystsele om du lufter hunden din mens mange barn går julebukk eller går rundt for «knask eller knep». Hold avstand til ukjente barn og voksne og husk at utkledingene og maskene kan virke skremmende for din hund.
 • Kontroller at din hund lar seg identifisere med for eksempel halsbånd med ditt navn og telefonnummer om den skulle stikke av.
 • Og sist, men ikke minst: Ikke la hunden få søtsaker, spesielt sjokolade som kan være giftig for hund. Gi hunden godbiter tilpasset hund så blir den like glad. Følger du disse enkle rådene vil din hund få en fin, sikker og sunn romjul eller halloween uten å bli skremt.

Har du også en katt: Les mer om å ha en trygg halloween med sin katt her.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med oksekjøtt

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.