Lær deg å se tegnene på hundens/kattens fordøyelsesproblemer

Publisert av
min. lesing

Fordøyelsesproblemer kan angripe alle deler av fordøyelsessystemet, som magen, tynntarmen og tykktarmen. I tillegg til vanlige tegn som diaré og oppkast, kan fordøyelseslidelser hos hunder/katter ledsages av dårlig appetitt, magerumling eller kramper, treg mage, inaktivitet, depresjon og vekttap.

La veterinæren ta en titt på hunden/katten, ikke bare for akutte mageproblemer, men også for problemer som pågår over lengre tid som kan være like alvorlige. Fôring med en spesiell sammensatt Hill’sTM Prescription DietTM kan være løsningen hvis hunden/katten har fordøyelsesbesvær. Veterinæren anbefaler det som passer best til hunden/katten.

Besøk vår nye internettside om hunder og katters fordøyelse for ytterligere informasjon om fordøyelsesproblemer.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med oksekjøtt

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.