Hvordan hunder viser kjærlighet til eierne sine

Published by
min read

Finn et fôr som tilfredsstiller behovene til din hund eller katt

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Hvordan hunder viser kjærlighet til eierne sine etter å ha vert lenge borte fra hverandre

Hvis du noen gang har dratt på reis uten hunden din, er den mest spennende delen av å komme tilbake å se hvor glad hunden er for å se deg igjen. Likevel kan reaksjonen til en hund som gjenforenes med eieren sin, noen ganger være vanskelig å forutse. Sjekk ut disse ti morsomme måtene hunder viser gjensynsglede på.

Dog taking a selfie with pet parent

1. Flotte selfie-er

Folk elsker å vise verden hvor glade de er for å se igjen kjæledyrene sine etter en lang tur. Noen hunder poserer lykkelig på bildet med eieren sin når de gjenforenes. Ofte er grunnen til denne oppførselen å etterligne deg, men det kan likevel gi det perfekte bildet! Noen hunder har til og med sine egne kontoer på sosiale medier der de kan dele selfie-ene sine!

 

Shaggy dog lying on his back in the grass expecting a belly rub.

2. Forventer å bli klødd på magen

Hvilken kjæledyrforelder vil vel ikke slenge fra seg all bagasjen sin, for å klappe en slik mage, når de kommer inn døra hjemme? Mange hunder blir liggende på gulvet helt til eieren deres gir dem den oppmerksomheten de fortjener, mens andre...

 

Yorkie dog on a man's lap with his face touching man's face.

3. Ansikt til ansikt hilsenen

Hunden til høyre forventer helt klart en forklaring fra eieren sin på hvorfor han har vært borte så lenge. (egentlig vil han bare ha den kjente lukten din tilbake.) Enten om hunden din kysser deg, eller krever å bli klødd på magen, er å tilbringe tid alene med hunden din etter en lang reise viktig for dere begge.

 

Large yellow lab peaking around corner with toy at his feet.

 

4. Henter en leke til deg

Som du sikkert kan forestille deg begynner hunder å kjede seg når menneskevennene deres er borte. Bli derfor ikke overrasket om den nå skulle hente alle lekene i hele huset til deg, når du endelig er kommet hjem. Det er nok mulig at hunden din gleder seg til masse leketid nå når du er tilbake.

 

Dog being silly

5. Helt tullete

Noen hunder blir bare helt ville når de ser igjen familien sin, og klarer ikke å kontrollere seg. De kan gjøre alt fra å løpe i ring, hoppe og bjeffe eller rulle seg rundt på ryggen. Du må nesten bare le litt av denne oppførselen. Til slutt roer de seg ned og klarer å tro på at du faktisk endelig er tilbake.

 

Basset hounds waiting with their heads on a window sill.

6. Venter ved vinduet

En hund som er glad for å se eieren sin, venter kanskje med store øyne og logrende hale foran vinduet på forsiden av huset. Mange hunder kan skille lyden (eller synet) av bilen din fra andre. Da løper den til vinduet for å vise hvor glad den er for at du endelig har kommet tilbake. (forhåpentligvis med en næringsrik godbit).

 

Dog with nose pressed against camera for very close up shot.

7. Hvor har du vært?

Har du en hund som snuser intenst på deg når du kommer tilbake fra en tur? Hunder har over 300 millioner luktsensorer i nesa, ifølge PBS. Derfor vet de når du har vært i nærheten av andre dyr eller nye omgivelser. Hunder elsker å få med seg alle nye lukter du har tatt med deg hjem.

 

Brown dog licking human hand.

8. Kyss i massevis

Noen hunder kan bare ikke vente på å gi deg massevis av kyss (og kanskje til og med en klem) når du kommer tilbake fra en kort tur. Hunder liker alltid å vise sin ubetingete kjærlighet til sine eiere – hvilken hundeelsker nyter vel ikke en våt nese i fjeset etter en lang reise?

 

9. Vil noen leke gjemsel?

Selv om de fleste hunder kommer løpende og bjeffende for å møte sine eiere etter en lang tur, er det andre som liker å gjemme seg, og forventer at eierne skal komme og finne dem. Dette betyr ikke at de ikke har savnet deg, så finn dem og gi dem din fulle oppmerksomhet en liten stund med en gang du er tilbake.

 

 

Sleepy dog with head on a green pillow.

10. Absolutt ingenting

"Hei kompis, jeg er hjemme!" Total stillhet... Når hunden din fortsetter å sove, eller ikke gjøre noe som helst når du kommer inn døra, betyr det ikke at den ikke har savnet deg. Noen hunder venter kanskje bare på at du skal komme og krølle deg sammen med dem, mens andre (over tid) har blitt vant med å være lenge borte fra deg, og vet at de ikke trenger å gjøre seg til for å få den omfavnelsen de vil.

Hunder har utvilsomt unike måter å vise hvor mye de har savnet deg når du kommer tilbake fra en tur. Å fange noen av disse øyeblikkene kan definitivt hjelpe deg å huske de mange millioner grunner det er til at du elsker hunden din så mye.

 

Bidragsyters Bio

Chrissie Klinger Contributor Bio Image

Chrissie Klinger

Chrissie Klinger er lærer, skribent og mor til to barn, tre hunder og tre katter. Hun nyter en aktiv og miljøvennlig livsstil.

Related Articles

Related products