Vekttap og vektkontroll, utprøvd under realistiske forhold.  

Published by
min. lesing

Om du har en overvektig hund/ katt er du ikke alene om det. Så mye som 1 av 3 hunder/ katter i UK er overvektige fordi eierne mener at ‘’mer mat’’ betyr ‘’mer kjærlighet’’.

Nå har vi ett fôr for vektkontroll som fungerer hjemme: Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic Advanced Weight Solution. Hunde/katteeiere som har fôret med Metabolic sier at det var lett å bruke og at hunden/katten ble mett og fornøyd. 88% av disse hundene/kattene gikk ned i vekt i løpet av bare to måneder.*

Metabolic er forskjellig fra andre fôr fordi det aktiverer kroppens egen evne til å forbrenne overflødig fett.

Lær mer om Metabolic og hvordan det kan hjelpe hunder/katter.

* Upubliserte data. Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med oksekjøtt

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • Hill's™ VetEssentials™ Valp Mini Kylling

  <ul><li><p>Eksklusivt hos dyrlegen. Komplett ernæring som støtter de fem essensielle helsebehovene hos valper fra 4 ukers alder for god vekst. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA for kognitiv utvikling og godt immunforsvar.</p>
 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.