Velg det beste kattefôret
for katten din

Siden katter kan være kresne i matveien, jobber Hill's ekstra hardt for å levere en balansert ernæring av høy kvalitet som de ikke kan motstå. Ta en titt på vårt utvalg av kattefôr.

Ta det beste valget av kattefôr

Det er flere ting å huske på med tanke på valget av det beste kattefôret for katten din. Begynn med disse tre hovedhensynene for å være sikker på at du imøtekommer kattens konkrete ernæringsbehov.

1

Kattens alder

Feiret katten din nylig 1-årsdagen? Eller 7-årsdagen? Ettersom katter eldes, trenger de alderspassende kattefôr. Kattefôr fra Hill’s for ulike livsfaser kan gi kattungen, den voksne katten eller katten som er 7+ år gammel, ernæringen som den trenger.

Kattunger som er yngre enn 1 år, og drektige eller diegivende katter

Kattungefôr er spesielt sammensatt for kattungens viltre livsstil, og skapt for å forsyne dens endeløse energi og støtte dens sunne utvikling.

Kjøp kattungefôr

Voksne katter (1-7 år)

Kattefôr for voksne katter trenger riktig balansert ernæring - ikke for mye og ikke for lite - for å støtte kattens hverdagslige ernæringsbehov.

Kjøp kattefôr for voksne katter

Eldre katter (7+ år)

Ettersom katten din eldes, vil den trenge spesiell støtte for å redusere risikoen for nyre- og bevegelighetsproblemer og andre aldersbetingede tilstander.

Kjøp kattefôr for 7+ år

2

Ernæringsbehov

Ved å gi katten din det riktige kattefôret kan du forandre hvordan dere tilbringer tiden sammen. Hill’s tilbyr et bredt spekter av anerkjent kattefôr som er laget for nesten ethvert helsebehov.

Ernæring som alle katter trenger

Er ånden til katten din særdeles dårlig? Kanskje du har merket at den har lagt på seg litt for mye i det siste? Uansett hvilke problemer du har lagt merke til, vil det beste kattefôret bidra til at katten føler seg bedre.

Fra hverdagslig helse og vitalitet til oppskrifter med naturlige ingredienser, vil det finnes et Hill's-kattefôr som passer kattens behov i tillegg til dine.

 • Vektkontroll
 • Hårballkontroll
 • Behov innendørs og utendørs
 • Husstander med flere katter
 • Tannpleie og munnhygiene
 • Energisk og mental velvære

Kjøp Science Plan

Ernæring for spesielle helsetilstander

Selv om en katt har en helsetilstand, betyr det ikke at den ikke kan nyte et langt og lykkelig liv. Prescription Diet®-kattefôr tilbyr klinisk dokumentert ernæring ved hjelp av vårt team av veterinærer, ernæringsfysiologer med doktorgrad, ernæringseksperter og sanseeksperter:

 • Fordøyelsesproblemer
 • Nyreproblemer
 • Urinveisproblemer
 • Stressproblemer
 • Omsorg for skjoldbruskkjertel
 • Glukosekontroll

Rådfør deg med veterinæren ofte for å være sikker på at katten din får den ernæringen som den trenger.

Kjøp Prescription Diet 

3

Porsjonsalternativer

Noen ganger handler det kun om presentasjonen. Det er nettopp derfor Hill’s har flere uimotståelige alternativer for å belønne katten - fra fôrkuler som er formet med presisjon, til delikat hermetikk.

Tørrfôr for katt

Hver fôrkule er utformet med tanke på kattens størrelse og munnform, slik at katten din kan nyte maten bedre. Deretter sørger vi for en tilfredsstillende konsistens og smaksutvalg som har vært godkjent av de kresne kattene ved vårt Pet Nutrition Center.

 

Kjøp alle typer Hill’s™-tørrfôr for katt

Våtfôr for katt

Ved å åpne en pakke med Hill's-kattefôr, vil du merke at hver oppskrift inneholder næringsrike grønnsaker, møre biter og pikante sauser som vil få katten til å mjaue etter mat. Belønn katten din med ett av våre kjøttbirmåltider eller annen delikat harmetikk.

 

Kjøp alle typer Hill’s™-våtfôr for katt

 

Kjøp Hill's-kattefôr etter merke

 

Omsorg for katt eller hund

ARTIKLER OG VERKTØY

Senter for katte-/hundeomsorg