Risikoene ved et for høyt inntak av salt

Salt er en viktig komponent i fôret til hunden din og spiller en svært viktig rolle for hans velvære. Salt (eller natriumklorid) opprettholder kroppsvæsker og trengs til organfunksjoner og nervesystemet. 

Salt kan tilsettes i produkter for å forbedre smaken. 

Inntak av overflødig salt kan føre til forhøyet blodtrykk og forverre tegnene ved hjertesykdom. I tillegg, de fleste hunder med nyresykdom lider allerede av et for høyt blodtrykk. Spesielt hos eldre hunder kan disse problemene allerede være tilstede uten at eierne er klar over det. Men, siden svært god smak kan oppnås uten et unødvendig høyt saltinnhold, kontrollerer vi hos Hill's™ saltinnholdet i fôrene våre nøye, uten å gå på kompromiss med fôrenes smakelighet eller næringsverdi. Vi vet at hunder ved forskjellige livsstadier og med spesifikke ernæringsmessige behov krever fôr med den helt riktige balansen av vitaminer, mineraler og ingredienser av høy kvalitet. 
 
Så medHill's™ Science Plan™, kan du være sikker på at hunden din får den helt riktige balansen av næringsstoffer uten risikoene forbundet med overflødig salt. Og i tillegg han vil elske det - garantert.

Relaterte artikler