Vårt selskap

VÅR VISJON

Bidra til å berike og forlenge det spesielle forholde mellom mennesker og deres katter og hunder.

VISJON

Vår visjon er å være den globale markedslederen i premiumsegmentet for hunde- og kattefôr gjennom å ta en ledende posisjon innenfor ernæringsbasert helsestell for hunder og katter.
Med andre ord mener vi, i likhet med vår grunnlegger Dr. Mark Morris sr., at kostholdet er avgjørende for at hunder og katter skal være friske og leve lenge. Vi vil at verden skal vite at Hill's fôr er det beste fôret en hunde- eller katteeier kan kjøpe.

FILOSOFI

Vi mener at alle dyr – fra hunder og katter til alle andre dyr vi har omsorg for – bør bli elsket og tatt vare på gjennom hele livet sitt. Derfor er vi stolte av at vårt dyrefôr kan gjøre en forskjell i din hunds eller katts liv. Vi gir deg dette løftet om vårt engasjement for alle dyrs velvære.

Dr. Mark Morris Sr.

VÅR HISTORIE

Buddy, inspirasjonen bak Hill's katte- og hundefôr

Hill’s fôr ble startet av Dr. Mark Morris, en usedvanlig veterinær. Han mente at vi skulle ta helsen til katter og hunder på like stort alvor som vårt egen.
Dr. Mark Morris så sammenhengen mellom dårlig ernæring og sykdom hos katter og hunder, og utviklet et fôr som var overlegent alt annet fôr på markedet.
Vendepunktet for Dr. Morris kom da han møtte en blind mann som het Morris Frank, og hans elskede førerhund, Buddy. Buddy hadde en nyresykdom, og Frank ba om hjelp fra Dr. Morris. Dr. Morris visste at ettersom mye av det katte- og hundefôret som fantes i handelen på det tidspunktet inneholdt mye fosfor og proteiner for at det skulle smake bedre, kunne det skade nyrene. Så han satte i gang med å utvikle et fôr med lite salt, men som likevel smakte godt og hadde høy næringsverdi.

Dette fôret ble Hill's Prescription Diet k/d™, som etter hvert ble det første kommersielt tilgjengelige katte- og hundefôret fra Hill's. Det hjalp Morris og Buddy til å få mange flere lykkelige år sammen. Derfor tenker vi på Buddy som den aller første Hill's-hunden.

Les mer

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

LANGSIKTIG OMTANKE

Dr. Mark Morris Sr.

Veterinæren Mark Morris ble født i 1901. Dr. Morris var en visjonær pionér innen klinisk ernæring. Han mente at ernæring kunne brukes til å forbedre livene til katter og hunder som var rammet av ulike helsetilstander.

Dr. Mark Morris Jr.

Sønnen til Dr. Mark Morris Sr. videreførte arven hans far startet innen katte- og hundeernæring, og anses å være opphavsmannen til velværeernæring for små dyr.

A veterinarian holds a gray cat.

VÅR SATSING PÅ KATTERS OG HUNDERS VELFERD

Alle hunder og katter som vi bruker i vår forskning på ernæringsprodukter bor i et kjærlig, trygt, lekent og rent miljø.

Vi bruker utelukkende humane og noninvasive metoder for å utvikle ernæringsteknologi for at hunder og katter skal leve lange og sunne liv.

Les mer

 

VÅR SATSING PÅ KATTERS OG HUNDERS VELFERD

 Alle hunder og katter som Hill’s Pet Nutrition tar hånd om, bor i et kjærlig, trygt, lekent og rent miljø.


Vi bruker bare humane, non-invasive metoder som er nødvendig for å utvikle ernæringsteknologi slik at hunder og katter over hele verden kan leve lange og sunne liv.

Les mer