Velg det beste hundefôret
for hunden din

Hill's er lidenskapelig opptatt av å skape balansert ernæring av høy kvalitet som selv den mest kresne hunden liker. Lær mer om de ulike typene av hundefôr som vi tilbyr, og hvilket som er best for hunden din.

Ta det beste valget av hundefôr

Når det gjelder hundens ernæringsbehov, finnes det mange ting som må vurderes. Her finner du tre tips for hva du bør huske på i valget av et hundefôr.

1

Hundens alder

Det er viktig med ernæring tilpasset hundens livsstadium. Har hunden din nådd en viktig fødselsdag, som ett år eller syv år? Da er det gjerne på tide å bytte til et alderspassende hundefôr. Hundefôr fra Hill’s for ulike livsfaser kan gi valpen, den voksne hunden eller hunden som er 7+ år gamle, ernæringen som den trenger.

Valper som er yngre enn 1 år, og drektige eller diegivende hunder

Fra høykvalitetsprotein til kvalitetsfiskeolje, Hill’s-valpefôr er spesielt sammensatt for å opprettholde valpens energiske livsstil, i tillegg til å fremme sunn utvikling av hjerne, øyne og skjelett. 

Kjøp valpefôr

Voksne hunder (1-7 år)

Hunden kan holdes sunn i dens beste år ved at hundefôret for voksne hunder tilbyr riktig balansert mengde av kvalitetsingredienser i tillegg til antioksidanter og omega-6-fettsyrer, som fremmer hundens hverdagsbehov.

Kjøp hundefôr for voksne hunder

Fôr for eldre hunder (7+ år)

Etterhvert som hunden kommer i den gylne alderen, vil dens ernæringsmessige behov måtte støtte mer konkrete behov for beveglighet og hjernefunksjon, slik som fytokjemikalier og L-karnitin.

Kjøp hundefôr for 7+ år

2

Ernæringsbehov

Riktig ernæring kan forandre livet til hunden din. Vårt komplette utvalg av anerkjent hundefôr kan bidra til å takle en rekke vanlige helsebehov.

Ernæring som alle hunder trenger

Hunden din har kanskje lagt på seg noen ekstra kilo, ånden kunne vært friskere eller kanskje du ønsker hundefôr som bruker naturlige ingredienser. Det beste hundefôret vil uansett være det som setter helsen til hunden først.

Hverdagslig helse og vitalitet er viktig for alle hunder, og derfor tilbyr Hill’s en rekke fôr som er laget for å takle vanlige helsetilstander:

 • Vektkontroll
 • Ledd og bevegelighet
 • Sunn hud og pels
 • Sunn fordøyelse
 • Tannpleie og munnhygiene
 • Energisk og mental velvære

Kjøp Science Diet™-hundefôr

Ernæring for spesielle helseproblem

Du ønsker det beste for hundens allmennhelse og lykke.

Det er nettopp derfor vårt team av veterinærer, ernæringsfysiologer med doktorgrad, ernæringseksperter og sanseeksperter sørger for at Prescription Diet®-hundefôr tilbyr dokumentert klinisk ernæring som er skapt for en rekke helseproblem:

 • Fordøyelsesproblemer
 • Nyreproblemer
 • Urinveisproblemer
 • Leverproblemer
 • Miljøbetinget sensitivitet
 • Glukosekontroll

Rådfør deg med veterinæren ofte for å være sikker på at hunden din får den ernæringen som den trenger.

 

Kjøp Hill's™ Prescription Diet™-hundefôr

3

Porsjonsalternativer

Fra fôrkuler som er spesielt formet for hundens munn, til våtfôr på hermetikk og godbiter, Hill’s har evnen til å gjøre ethvert måltid uimotståelig.

Tørrfôr for hund

Hver fôrkule er utformet med tanke på hundens størrelse og munnform, slik at hunden din kan nyte maten bedre. Aspekter som “sprøtt & seigt” eller “mykt & knasende” har alt vært smakstestet av hundene ved vårt Pet Nutrition Center for å sørge for at hunden din får den mest tilfredsstillende konsistensen som er mulig.
 

Kjøp alle typer Hill’s™-tørrfôr for hund

Våtfôr for hund

Hill’s hermetiske hundefôr er et tilfredsstillende innslag til hundens måltid, enten som et måltid eller som en smakstilsetning, og inneholder smaksrike biter, møre grønnsaker og pikante sauser som gjør at hunden kommer løpende.


 

Kjøp alle typer Hill’s™-våtfôr for hund

Treats

Godbiter for hund

Alle flinke hunder fortjener en belønning fra tid til annen, så hvorfor ikke gi hunden din en godbit som er både velsmakende OG næringsrik? Godbiter fra Hill’s er sunne og smaksrike belønninger som bidrar til å støtte hundens ideelle vekt, tannhelse og energibehov.

 

Kjøp Hill’s™-godbiter for hund

 

Kjøp Hill's-hundefôr etter merke

 

Omsorg for katt eller hund

ARTIKLER OG VERKTØY

Senter for katte-/hundeomsorg