Har hunden din en sensitiv mage?

Hunder kan ha en sensitiv mage, og være utsatt for å utvikle fordøyelsesproblemer. Noen raser, som for eksempel Schæferhunder, er mer sensitive enn andre. Det er en rekke tegn å se etter som kan indikere at hunden din har en sensitiv fordøyelse. Disse inkluderer mer eller mindre hyppig oppkast, luft i magen, lukter eller periodisk løs avføring. Disse tegnene kan i noen tilfeller være relatert til et mindre fordøyelig fôr. Uansett, hvis hunden din har et sensitivt fordøyelsessystem vil den ha en fordel av å få et spesialutviklet fôr slik at den kan nyte et fullt, aktivt og sunt liv.

Hill's™ Science Plan™ Sensitive Stomach inneholder høykvalitetsingredienser som egg, kylling og ris, som er lettfordøyelige og hjelper til med å sikre et optimalt opptak av næringsstoffer. En mild fordøyelse er fremmet gjennom en optimal balanse av lettfordøyelige proteiner og fett, i tillegg til en unik blanding av fiberkilder for en god tarmhelse. Denne avanserte ernæringen for en komfortabel fordøyelse støtter også en skinnende pels og hjelper til med å opprettholde ideell kroppsvekt.

I tilfeller der tegnene forverres eller sees oftere, eller hvis hunden din har problemer med å opprettholde kroppsvekten, kontakt veterinæren din for å utelukke andre årsaker.

Med en klinisk bevist antioksidantformel som støtter et sunt immunforsvar, Hill's Science Plan Sensitive Stomach passer til daglig fôring av voksne hunder med en sensitiv fordøyelse.

Relaterte artikler