Har hunden din en sensitiv mage?

Publisert av
min. lesing

Hunder kan ha en sensitiv mage, og være utsatt for å utvikle fordøyelsesproblemer. Noen raser, som for eksempel Schæferhunder, er mer sensitive enn andre. Det er en rekke tegn å se etter som kan indikere at hunden din har en sensitiv fordøyelse. Disse inkluderer mer eller mindre hyppig oppkast, luft i magen, lukter eller periodisk løs avføring. Disse tegnene kan i noen tilfeller være relatert til et mindre fordøyelig fôr. Uansett, hvis hunden din har et sensitivt fordøyelsessystem vil den ha en fordel av å få et spesialutviklet fôr slik at den kan nyte et fullt, aktivt og sunt liv.

Hill's™ Science Plan™ Sensitive Stomach inneholder høykvalitetsingredienser som egg, kylling og ris, som er lettfordøyelige og hjelper til med å sikre et optimalt opptak av næringsstoffer. En mild fordøyelse er fremmet gjennom en optimal balanse av lettfordøyelige proteiner og fett, i tillegg til en unik blanding av fiberkilder for en god tarmhelse. Denne avanserte ernæringen for en komfortabel fordøyelse gir også en blank pels og hjelper til med å opprettholde ideell kroppsvekt.

I tilfeller der tegnene forverres eller sees oftere, eller hvis hunden din har problemer med å opprettholde kroppsvekten, kontakt veterinæren din for å utelukke andre årsaker. Hill’s har også egen veterinærfôr-serie dersom problemene må adresseres mer spesifikt.

Med en klinisk bevist antioksidantformel som ivaretar et sunt immunforsvar passer Hill's Science Plan Sensitive Stomach til daglig fôring av voksne hunder med en sensitiv fordøyelse.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Mini Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte sunn muskelmasse og sunne organer, for hunder som liker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.<BR><BR><B>
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Light Mini med Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> CANINE ADULT LIGTH MINI with CHICKEN er ett komplettfôr til små hunderaser over 7 år som tenderer til overvekt. Med vårt unike vektkontrollsammensetning og klinisk dokumenterte antioksidanter som støtter små hunderaser sin helse over lang tid.