Vår ernæringsmessige filosofi

En sterk satsing for bedre ernæring

Støttet av utstrakt, dokumentert klinisk ernæring produserer Hill's fôr av høyeste kvalitet. Produktene våre er sammensatt for å møte et mangfoldig spekter av unike behov hos hunder og katter.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

RIKTIG BALANSERT

Selv om Hill's katte- og hundefôr inneholder ingredienser av høy kvalitet, viser forskningen vår at det er den riktige balansen av essensielle næringsstoffer som finnes i disse ingrediensene, som er nøkkelen til optimal helse for hunden eller katten. Ledet av vår dokumenterte forskning formulerer Hill's fôr med en perfekt sammensetning av disse næringsstoffene for å tilfredsstille katters/hunders spesielle behov, basert på livsstadier, livsstil, størrelse og spesielle behov.

Les mer

 

FORSKNING OG UTVIKLING
 


Hill's har ansatt mer enn 220 veterinærer, ernæringseksperter med Ph.D-bakgrunn og fôrforskere. Disse jobber hver dag, over hele verden, for å lage nye produkter og forbedre eksisterende produkter som vil hjelpe katten eller hunden din til å leve et langt, sunt og livlig liv.

 

Les mer

VÅRT GLOBALE ERNÆRINGSSENTER

På vårt 728 mål store ernæringssenter for hunder og katter tar vi oss av omtrent 450 hunder og 450 katter som bare har ett ansvar; å spise katte- og hundefôr. 

Alt vi gjør på senteret er å sikre at vi har de riktige nivåene av næringsstoffer i hvert enkelt av produktene våre.

Les mer

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

SEND OSS EN IDÉ!

Vi tror på nyskapning og den kontinuerlige forbedringen av produktserien vår, og dette er kjernen i våre verdier. Vi ser også at dere som kunder og oppfinnere har unike synspunkter på produktene våre. Så la oss høre om dine idéer så vi sammen kan videreutvikle våre fôr!

Send inn din idé