Enhver forandring begynner med vitenskap

Enten det gjelder bransjeledende forskning, analyser av ernæringsnivåer i hvert av produktene våre eller å velge optimale ingredienser for helsen til hunden eller katten din, drives Hill's av vitenskap for resultater du kan se – i hver eneste lille forandring.

Ledende forskning

Med mer enn 220 veterinærer, ernæringsfysiologer og fôrforskere utvikler vi banebrytende innovasjoner for helsen til hunden eller katten din.

Se hvordan

Forskning, kjærlighet og omsorg

Ved vårt globale ernæringssenter for hunder og katter, PNC, hjelper mer enn 900 individer oss å utvikle bedre fôr til hunden eller katten din.

Utforsk PNC

Alt de trenger i hver bit

På bakgrunn av forskning setter vi sammen fôret vårt med en perfekt balanse, slik at de får alle næringsstoffer de trenger – og ingen de ikke trenger.

Les mer

Ernæring; å skille fakta fra fiksjon

Når det gjelder ernæring, fins det en hel del misvisende informasjon – derfor er det viktigere enn noensinne at du har de fakta du trenger for å ta smarte avgjørelser angående helsen til hunden eller katten din.

Les mer

 

Et selskap inspirert av en førerhund

Selskapet vårt startet i 1939, da en blind mann ba dyrlegen sin om hjelp til hans skrantende førerhund. Svaret fant han i ernæring – og vi har hjulpet hunder og katter hele tiden siden da.

Sikkerhetsstandarder du kan stole på

Våre kvalitets- og sikkerhetsstandarder er svært strenge, de er basert på normene innenfor næringsmiddelindustrien – slik at hunden eller katten din får et fôr sammensatt for å være optimalt for den.