VITENSKAPELIG BASERT
ERNÆRING

Hill’s Brand Horizon

Vi leder an på flere vitenskapelige områder for å kunne produsere kvalitetsernæringen som hunden og katten din fortjener

Vi tror at vitenskap er den beste fremgangsmåten for å gi hunder og katter best mulig omsorg. Trender kommer og går, men vår ernæringsmessige filosofi er at vitenskapen leder an, slik at vi kan produsere fôr som ligger et skritt foran for et best mulig liv for hunder og katter.

Drevet av hundens og kattens behov

Ekte nyskapning følger ikke en mal. Hill's har derfor mer enn 220 veterinærer, ernæringsfysiologer og fôrforskere som jobber med å forstå hva hunder og katter trenger for å kunne leve et langt og lykkelig liv. Vi vet at oppdagelsesferden ikke er likefrem. Det første vi gjør er derfor å spørre: "Hva om ...?". Deretter ser vi på kliniske studier som bekrefter resultater som du kan stole på. Etter hvert som mønstre og oppdagelser dukker opp, kan gjennombruddene starte.

vitenskapsledte ingredienser ikon

Vitenskapelig baserte ingredienser

De største ernæringsmessige utslagene ser man først på det minste nivået. Sunn fordøyelse, sterkt skjelett og blank pels er resultatene av en nøye utvalgt kombinasjon av ingredienser og næringsstoffer.

bolle med våt mat med uthevede ingredienser

Bilde med ingredienser er kun for illustrasjon.
Ingrediensene varierer avhengig av produkt.

Valg av ingredienser begynner med en dyp forståelse av hunder og katter og deres spesifikke ernæringsmessige behov. Vi velger kombinasjonene som ikke bare smaker best, men som gir hunder og katter de største ernæringsmessige fordelene uansett alder, størrelse og behov.

Hvert fôr er sammensatt for å være fullstendig uimotståelig (hundene og kattene på det globale ernæringssenteret vårt er bevis på det).

prediktiv biologi ikon

Banebrytende vitenskap skaper banebrytende ernæring

Enten det er for å hjelpe hunden eller katten med å forbrenne fett istedenfor å lagre det, eller for å hjelpe eldre hunder og katter med å føle seg unge igjen: Det er den konsekvente vitenskapelige fremgangsmåten vår som gjør vår ernæring ulik noe annet fôrmerke.

Ledere innen prediktiv biologi

Vitenskapen forteller oss at hundens og kattens biologi spiller en viktig rolle når det gjelder helsen. Et eksempel på dette er vår pågående forskning på hvordan ernæring virker inn på hundens og kattens genuttrykk for å gi den et lengre og sunnere liv.

Vekt

Vi foretok grundig forskning på overvektige og sunne hunder og katter for å finne ut hvilke ingredienser som hjelper dem med å naturlig forbrenne fett mer effektivt. Over 70 % av hunder og katter gikk ned i vekt i løpet av 10 uker da de fikk vår vekternæring.

Aldring

Når vi sammenligner genuttrykket til yngre hunder og katter med det til eldre hunder og katter, forstår vi bedre hvordan biologien deres endres over tid. Denne forskningen gjør det mulig for oss å skape en ernæring som er skreddersydd til den eldre hundens biologi, for å fremme full vigør i hverdagen.

kjæledyrets mikrobiome-ikon

Forstå hundens og kattens helse fra innsiden og ut

Prebiotiske fibre gir næring til tarmbakteriene – og kan påvirke hundens og kattens allmennhelse og velvære. Etter flere års forskning har eksperter hos Hill's konkludert at tarmmikrobiomet ikke bare påvirker hundens og kattens fordøyelseshelse, men også dens allmennhelse.

Hill's setter mikrobiomhelse i fronten av mage-tarm-helse, og vi arbeider kontinuerlig med å fremme regelmessig, sunn avføring på en naturlig måte ved å balansere hundens eller kattens unike tarmmikrobiom.

ActivBiome+

Hill’s-teknologien ActivBiome+ er sammensatt med en eksklusiv blanding av prebiotika som raskt gir næring til hundens og kattens tarmmikrobiom for å fremme best mulig fordøyelseshelse og velvære.

vitenskapsledte ingredienser ikon

Klarert av ekspertene

Når det gjelder hunden eller katten din, er veterinærer den beste kilden til informasjon og omsorg. Det er deres objektive tilbakemelding som hjelper oss å ivareta og forbedre sammensetningen av fôrene våre. Dette er grunnen til at utallige veterinærer anbefaler og gir Hill's-produktene til sine egne hunder og katter.

photo of girl playing with cat

Ett skritt foran for kommende generasjoner

Vi har vært i hunde- og kattefôrbransjen siden 1907 og forstår verdien av å planlegge for langvarig bærekraft.

image of pet nutritian center worker petting cat

Velsmakende sammensetning

Vår vitenskapelig baserte fremgangsmåte gjør at hundens og kattens måltid er en fornøyelig og uimotståelig opplevelse.

photo of scientist ensuring quality in a sterile environment

Et produkt du kan stole på

Få vite hvordan vi sikrer at hundens eller kattens fôr oppfyller de høyeste krav til ernæring, sikkerhet og smak.