Hvorfor antioksidanter er viktige

Publisert av
min. lesing

Faren ved frie radikaler

Celler blir kontinuerlig angrepet av komponenter som kalles 'frie radikaler'. Disse blir dannet som et biprodukt fra kroppens eget stoffskifte eller som et resultat av eksterne faktorer som forurensning. Frie radikaler kan drepe celler ved å ødelegge membranen, enzymene og DNA'et inni cellene. Frie radikaler utgjør en spesiell fare for cellene i nervesystemet og immunforsvaret, og man tror at de kan bidra til utviklingen av sykdommer og begynnelsen av for tidlig aldring.Hvordan antioksidanter hjelper

Antioksidanter hjelper til med å hindre frie radikaler fra å skade cellene. Mens kroppens normale antioksidantforsvar gir noe beskyttelse, gir tilskudd av antioksidanter i dietten et ekstra 'aktivt skjold' som støtter det naturlige forsvaret.

Klinisk beviste antioksidanter

Hill’s Science Plan fôrene inneholder en unik kombinasjon av antioksidanter som viatmin E og C, betakaroten og selen, den overlegne antioksidantformelen er klinisk bevist å hjelpe til med å vedlikeholde din hund eller katts helse, redusere risikoen for sykdom og styrke immunforsvaret.

Beskytter valper og kattunger

Siden valper og kattunger er spesielt utsatte for frie radikaler, inneholder Hill’s Science Plan Healthy Development sammensetningene antioksidanter som er klinisk beviste å hjelpe til med å bygge et sunt immunforsvar helt fra begynnelsen.

Relaterte artikler

 • Vitaminer

  Dogs running Vitaminer kan deles inn i vannløselige og fettløselige vitaminer. I tillegg finnes det en gruppe vitamin-lignende substanser som ikke kan innordnes i en av de to gruppene.
 • Proteiner

  Dogs running Proteiner består av aminosyrer som er lenket sammen i lange kjeder. Kjedene er samlet i tredimensjonale strukturer. Selv om det finnes mange, mange aminosyrer er kun 21 brukt i animalske proteiner.
 • Mineraler

  Dogs running Det antas at over 18 mineraler er essensielle for pattedyr. Per definisjon behøver dyr mer av et makromineral enn et mikromineral eller sporelementer. Alle makromineraler, utenom fosfor, er beskrevet i teksten.
 • Hvilke næringsstoffer kan støtte hundens og kattens immunforsvar?

  Finn ut hvorfor næringsstoffer som antioksidanter og aminosyrer bidrar til å forbedre hundens og kattens immunforsvar, og hvilke antioksidanter fôret bør inneholde.

Relaterte produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Valp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensatt for å støtte immunforsvar og bevegelighet hos valper som foretrekker mindre biter. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult with Chicken er sammensatt for å støtte mager muskelmasse og sunne organer. Med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og omega-3-fettsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefôr med Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Chicken er sammensatt for å støtte optimal form, med klinisk dokumenterte antioksidanter, kvalitetsproteiner og beriket med omega-3-fettsyrer. <UL> <LI>Støtter bevaring av muskelmassen og ideel kroppsvekt <LI>Kontrollerte mineralnivåer støtter sunne urinveier <LI>Høyt fordøyelige ingredienser for optimalt opptak av næringsstoffer <LI>100% garantert for kvalitet, konsistens og smak</LI></UL><BR>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefôr med lam

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb er sammensatt for å støtte optimal form, med klinisk dokumenterte antioksidanter, magre proteiner og forbedret omega-3-fettsyrer.