Har hunden din dårlige vaner som tærer på magen?

$authorText
MINUTTERS LESETID

Finn et fôr som tilfredsstiller behovene til din hund eller katt

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Hunder er nysgjerrige utforskere. Det kan bety at de snuser opp og spiser alle mulige ting de ikke burde - dårlig mat, råtnende kadaver, kassert menneskesnacks og til og med ofte andre dyrs bæsj.

Det er ikke overraskende at disse dårlige vanene kan føre til mageproblemer med oppkast og diaré som de mest sannsynlige konsekvensene. Mens oppkast eller ting som blodig eller rennende hundebæsj er plagsomt for både hund og eier, går disse tegnene vanligvis over relativt raskt. Hvis hunden din liker å sjekke de lokale søppelbøttene eller holder nesen mot fortauskanten i håp om å snappe opp en velsmakende godbit, må du kanskje ta grep siden denne letingen kan være en utløser for alle slags fordøyelsessykdommer. Å bruke en munnkurv eller jobbe med hundens tilbakekalling kan utgjøre en stor forskjell.

Å fôre med et fôr av god kvalitet, ha en god rutine og kontrollere mengden du fôrer kan hjelpe når det gjelder å opprettholde et godt mage-tarmsystem.

Noen hunders fordøyelsesproblemer blir et mer langsiktig problem. Dette kan skyldes en rekke ting som fôrintoleranse, inflammatorisk tarmsykdom eller en annen sykdom som leverproblemer som også forårsaker fordøyelsesproblemer. For hunder med disse langvarige problemene kan det være mulig å holde fordøyelsesfunksjonen i sjakk ved å fôre et spesialformulert Hill's Prescription Diet-produkt som passer til dens tilstand. Be veterinæren din anbefale fôret som er best egnet for å håndtere hundens fordøyelsessykdom eller underliggende problem.

Relaterte artikler

Relaterte produkter