Hvordan du kan gjøre gamle barneleker om til hundeleker

Publisert av
min. lesing

Finn et fôr som tilfredsstiller behovene til din hund eller katt

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Bortlagte leker og fravokste klær fra barnet ditt hoper seg opp i kjelleren. (Du har vel en plan om å donere det etter hvert, ikke sant?) I mellomtiden trenger hunden din hele tiden nye, og av og til dyre, leker. Går det an å gi noen av de bortlagte tingene i kjelleren en ny mening, og lage morsomme hjemmelagde hundeleker til hunden din?

Her er fem enkle idéer for hvordan du kan forvandle gamle og fravokste barne- og babygjenstander til hjemmelagde hundeleker.

Behagelig seng

Gi hunden din det perfekte stedet for en ettermiddagslur ved å gjøre om den gamle madrassen fra barnesenga til en hundeseng. Madrasser fra barnesenger er akkurat den riktige størrelsen, og er et godt alternativ til en dyr, ny hundeseng. Du kan bruke et tilpasset laken sydd som trekk, eller du kan lage din egen versjon uten å sy, bare med to utvalgte tøybiter, smeltbart lim, et strykejern og litt borrelås, og på den måten lage et uimotståelig sted for en lur!

Utfordrende hunderløyper

Bruk gamle badeleker, en rockering og en tunnel for å lage din egen agilitybane. Badeleker og rockeringer kan brukes til å lage hinder til å hoppe over og gjennom, mens en hul pappkartong er en naturlig tunnel. En hinderløype er også en fin treningsmulighet. Du kan lære hunden håndsignaler og kommandoer mens den koser seg og samtidig får trent.

Knitrende tyggeleke

Forvandle en tom plastflaske og et par av barnas gamle sokker til en uimotståelig knitrende leke til hunden din på under fem minutter. Alt du trenger å gjøre er å legge en vannflaske inni en gammel sokk, og simpelthen knytte igjen enden med en streng eller hyssing. Hvis sokken er tynn kan du legge flasken inni tre eller fire sokker, for å sørge for at vannflasken er tilstrekkelig dekket. En utildekket vannflaske kan revne eller sprekke, og få skarpe kanter som kan skade hunden din.

Slitesterk draleke

Skjær striper av klær fra to skjorter barnet ditt har vokst ut av (eller som er misfargede og ødelagt) for å lage en flettet draleke. BarkPost har en veiledning du kan bruke for å gjennomføre prosjektet på kort tid.

Ny kosebamse

Klipp opp noen av barnas bortlagte kosebamser, tøm dem for fyll og sy dem sammen igjen. Hunden din har nå en kosebamse den kan ta med seg rundt som støtte, og du trenger ikke være redd for å finne fyllet spredt ut over hele huset. Når du velger kosebamse må du passe på å ikke bruke en med knapper eller merker som potensielt kan utgjøre en kvelningsfare for hunden.

Å være kreativ og komme på nye bruk for barnas avlagte ting er både moro og bra for lommeboka, men noe du alltid må tenke på er sikkerhet. Du må passe på at tingene du bruker ikke kan skade hunden din. For eksempel hvis en hund river i stykker et kosedyr og spiser fyllet, kan dette gi tarmproblemer, og det kan bli nødvendig med kirurgi. Eller en hund som tygger på en hard plastleke, som en dukke eller en legokloss, kan knekke en tann. Hvis du er redd for at hunden din har spist noe den ikke burde, eller har skadet seg ved å tygge på noe den ikke burde, ring veterinæren din! Veterinary Practice News har intervjuet noen veterinærer som har fjernet alt fra golfballer til et dørhåndtak med kirurgi fra magene til pasientene sine. Ikke la dette skje med hunden din!

Ved å bruke litt kreativitet og sunn fornuft, kan du forvandle dine tobeinte barns leker til nye favoritter blant de firbeinte, samtidig som du sparer penger. Du må likevel passe på at hunden din vet hvilke leker som er hans, og hvilke den ikke skal røre. Bare fordi barna dine har gitt fra seg noen gamle kosedyr, betyr ikke det at det ikke er noen som fortsatt er forbudt område for hunden. Med litt tid og trening vil hunden din forstå det, så det er bare å komme i gang, slik at du kan leke med pelsvennen din!

Contributor Bio

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphyer en frilansskribent i Erie, Pa. Hun har en goldendoodle som heter Maddie, som liker å bære med seg et kosedyr i munnen hvor en hun går.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Large Breed with Chicken er sammensatt for optimal støtte av ledd og muskler hos store hunder. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og glukosaminhydroklorid og kondroitinsulfat fra naturlige kilder.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundefôr med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniatureer sammensatt for å støtte munnhelse, frisk hud og god fordøyelse hos små hunderaser. Med høye nivåer av klinisk dokumenterte antioksidanter og naturlige ingredienser. Tilsatt vitaminer og mineraler.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken er sammensatt for å støtte en sunn utvikling av skjelettet hos større valper. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult Hundefôr med kylling

  <p>Hill's&trade; <span class='nowrap'>Science Plan&trade;</span> Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> Mini with Chicken er spesielt sammensatt for &aring; st&oslash;tte aktiv bevegelse og leddhelse hos hunder som foretrekker mindre f&ocirc;rbiter. Beriket med omega-3 fettsyrer og klinisk beviste antioksidanter.</p>