Belønn hunden hele livet - ikke bare til Jul  

Publisert av
min. lesing

Finn et fôr som tilfredsstiller behovene til din hund eller katt

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Alle liker vi å gi en godbit i ny og ne- og spesielt nå når julen kommer. Men selv om det er fristende å gi din hund matrester fra bordet, kan mange av de matvarer vi mennesker spiser være farlige for hunden.

Det kan komme som en overraskelse at vår mat kan ha negativ effekt på hundens helse, For eksempel, søt kjeks har høyt innhold på fett, er lav i næringsverdi og kan føre til rask vektøkning, Kjøtt ben, uansett om det er kokt eller rå,  kan sette seg fast i halsen eller tarmsystemet, ødelegge tenner og føre til forstoppelse, mens andre matvarer som druer, løk, hvitløk, og sjokolade innholder stoffer som kan være giftige for hunden.

Å fore hunden med menneskemat eller å gi for mange godbiter kan føre til en ernæringsmessig ubalanse som kan ha en langsiktig effekt på hundens velvære. Hva mer er, ved å gi rester ved bordet, oppmuntrer en til tigging, noe som kan bli en vanskelig vane og bryte når den først er etablert. Så vær ikke redd for å be velmenende gjester om ikke å gi hunden mat fra bordet eller feil type godbiter.

Men selvfølgelig, vi ønsker alle å belønne våre hunder for god oppførsel, eller gi en godbit for å vise hvor glad vi er i den! Og nå kan du belønne hundens kjærlighet og lojalitet med god samvittighet med godbiter som ikke bare smaker fantastisk, men som også er bra for hundens helse. Nye Hill's™ Science Plan™ SNACKS er en ny produktserie med et utvalg på fem delikate og sunne godbiter utviklet for å dekke hundens vanligste behov.

The Hill's Science Plan SNACKS serien gir ernæringsmessige fordeler som er tilpasset ulike behov slik at du kan velge den godbiten som passer best for din hund:

 • Oral Care: Virker som en tannbørste for å bidra til frisk pust og rene tenner
 • Healthy Mobility: Med ekstra omega-3 for å bidra til sunne ledd
 • Light: Med lavt fettinnhold, en lav kalori godbit for å opprettholde en sunn kroppsvekt
 • Skin & Coat:  Med essensielle fettsyrer for en sunn hud og pels
 • Immunity Support: Superior antioxidant formula for å støtte immunforsvaret

Spesielt utviklet for valper og voksne hunder, Hill's Science Plan SNACKS finnes i variantene Mini/Medium og Large Breed. Serien leveres i praktiske åpne-lukke pakninger for å bevare sin friskhet. Faktisk er vi så sikre på den gode smaken og den delikate konsistensen av hele vår Hill's Science Plan SNACKS serie at vi tilbyr deg 100% fornøyd-garanti. Så enkelt, hvis hunden din ikke liker dem, gir vi deg pengene tilbake.

Så hvorfor ikke gi hunden din de riktige godbitene i disse juletider med Hill's Science Plan SNACKS!

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult Hundefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Large Breed with Chicken er sammensatt for optimal støtte av ledd og muskler hos store hunder. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og glukosaminhydroklorid og kondroitinsulfat fra naturlige kilder.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult Hundefôr med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniatureer sammensatt for å støtte munnhelse, frisk hud og god fordøyelse hos små hunderaser. Med høye nivåer av klinisk dokumenterte antioksidanter og naturlige ingredienser. Tilsatt vitaminer og mineraler.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Valpefôr med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Large Breed Chicken er sammensatt for å støtte en sunn utvikling av skjelettet hos større valper. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og mineralnivåer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult Hundefôr med kylling

  <p>Hill's&trade; <span class='nowrap'>Science Plan&trade;</span> Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> Mini with Chicken er spesielt sammensatt for &aring; st&oslash;tte aktiv bevegelse og leddhelse hos hunder som foretrekker mindre f&ocirc;rbiter. Beriket med omega-3 fettsyrer og klinisk beviste antioksidanter.</p>