Kattens helse er viktig - fra kattunge til en voksen katt

Publisert av
min. lesing

Finn et fôr som tilfredsstiller behovene til din hund eller katt

Find a dog food that fits your pet’s needs

Find a cat food that fits your pet’s needs

Når du får en søt kattunge hjem vil du selvfølgelig at den skal vokse opp og bli en frisk og sunn katt. Kattens helse skal vi ta på alvor og du kan begynne med å se på kattens ernæring. God helse bygger på god ernæring.

Når du har fått hjem din lille katt er det viktig med et besøk til dyrlegen. Din dyrlege vil kunne sjekke helsen og kanskje fange opp helseproblemer din lille katt har. Dyrelgen vil også kunne vurdere om det er nødvendig med en ormekur eller behandling mot utvortes parasitter. Det er også viktig å vaksinere mot kattepest og smittsom luftveisinfeksjon (“kattesnue”). Husk å vaksinere regelmessig etter dyrlegens anbefalinger.

God ernæring er god helse

Det neste store spørsmålet er hva du skal fôre din kattunge med.  For at din lille kattunge skal kunne bli en frisk og sterk katt må den ha de rette næringstoffer i riktig forhold til hverandre. God helse er avhengig av godt og riktig fôr. får din katt nok og riktig mengde av essensielle vitaminer og mineraler? Hill’s Pet har en rekke gode ernæringsprodukter som er sammensatt for å møte kattungens ernæringskrav for optimal helse mens de vokser. Fôrene kan gis til de er ett år gamle.

Relaterte artikler

Relaterte produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefôr med Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Adult Chicken er sammensatt for å støtte optimal form, med klinisk dokumenterte antioksidanter, kvalitetsproteiner og beriket med omega-3-fettsyrer. <UL> <LI>Støtter bevaring av muskelmassen og ideel kroppsvekt <LI>Kontrollerte mineralnivåer støtter sunne urinveier <LI>Høyt fordøyelige ingredienser for optimalt opptak av næringsstoffer <LI>100% garantert for kvalitet, konsistens og smak</LI></UL><BR>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Hairball Indoor Adult Kattefôr med Kylling

  Hill's&#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Indoor Cat Chicken er for innekatter. Sammensatt med klinisk dokumenterte antioksidanter, mager protein og forbedret omega-3-fettsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult Kattefôr med tunfisk

  Hill's&#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153: Light Adult with Tuna hjelper til med å vedlikeholde idealvekten. Sammensatt med klinisk dokumenterte antioksidanter og inneholder mye L-karnitin som hjelper til med å gjøre fett om til energi. Passer for fôring i hverdagen
 • HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult Kattefôr med Kylling

  Hill's &#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Mature Adult/Senior 7+ with Chicken bidrar til å opprettholde nyre- og viktige organfunksjoner. Sammensatt med klinisk dokumenterte antioksidanter, omega-3-fettsyrer og redusert fosfor.