RUTINEMESSIG STELL

Lurer du på hvordan du skal stelle hunden din på riktig måte? Les mer her. 

0 Sortert etter

Relevans

Omsorg for hunden din

Av og til kan det være overveldende å eie en hund. Du vil være en eier som har svaret på alt, men det kommer til å dukke opp nye spørsmål hele tiden. Kanskje lurer du på om det er greit å ta hunden med på fly, hvor ofte du bør bade hunden eller om hjemmet ditt er trygt nok for den. Heldigvis har vi svarene akkurat her. 

Reise med hunder

Du er kanskje vant til å reise med en hund i bilen, og mange hunder liker å dra på utflukter med eierne sine, men hva med å fly? Hvis du har en liten hund, kan det hende flyselskapet tillater at du har den i kabinen så lenge buret er godkjent. De fleste store hunder må imidlertid reise i bur i bagasjerommet. Det er mye å tenke på når du skal fly, så pass alltid på å sjekke med flyselskapet du skal reise med, ettersom hvert flyselskap har sine egne regler. 

PELSPLEIE

Å holde hunden glad og sunn betyr å ta vare på pelsen og huden hans – riktig fôr kan hjelpe, og avhengig av pelsen vil noen hunder også trenge et pelsstellregime. Du kan ta den med til en hundefrisør regelmessig, eller du kan velge å stelle pelsen selv. Bruk en sjampo som er laget for hunder. Å børste pelsen er en viktig del av stellet, men det er like viktig å pusse hundens tenner.