HELSESTELL

Utforsk hundehelsens verden med disse informative artiklene.

0 Sortert etter

Relevans

Tips og råd

Uansett om du lurer på å skaffe deg hund, eller har hatt en i mange år, vil du oppleve å ha en masse ubesvarte spørsmål om hundehelse. Heldigvis har vi mange svar og tips om hundehelse akkurat her. Du kan lære mer om hvordan du tar deg av hunden din ved å utforske alle lese artiklene våre med råd om hundehelse, fra ulike hundesykdommer og helseproblemer til årsaker, symptomer og forebyggende behandlinger.

Årsaker til sykdommer 

Har du merket en forandring hos hunden din? Hvis han begynner å oppføre seg uvanlig sløvt eller nervøst, er det alltid best å snakke med veterinæren. Her kan du lese om ulike hundehelseproblemer og hva som forårsaker dem. Uansett om det er genetisk, rasetypisk, skyldes livsstil, mental tilstand, atferd eller miljø, så er det mange vanlige årsaker å tenke på. Begynn å lære om dem nå, slik at du kan gi hunden din den beste pleien som er mulig.

Tegn og symptomer

Vet du hvilke hundehelsesymptomer du må ta alvorlig? Noen er ekstremt merkbare. Urinering inne kan for eksempel ofte være et tegn på nyresykdom eller urinveisproblemer. Men andre helsesymptomer hos hunder er ikke like lette å oppdage, som sløvhet som kan være et tegn på vekt- eller leddproblemer. Finn ut hvilke tegn og symptomer du må ta alvorlig, og hvordan du skal beskytte hunden på riktig måte. 

Forebyggende behandling 

Det er ditt ansvar å holde hunden din sunn og frisk. Det finnes mange forebyggende tiltak du kan iverksette for å hindre at hunden din blir syk eller skadet, fra riktig ernæring og mosjon til medisiner og veterinærbesøk. Lær mer om de mange forholdsreglene og forebyggende tiltakene ved å lese artikler om anbefalte vaksiner, tips om pelsstell, loppe- og flåttmidler og mer.