Hill's logo

Hvordan Hill's Pet Nutrition håndterer krisen rundt COVID-19

Selv mens vi holder fysisk avstand til hverandre, har det aldri vært et bedre tidspunkt for å jobbe sammen. Det har vært inspirerende å se hvordan smådyrmottak, veterinærer og lokalsamfunnene har gjort sitt ytterste for å ta seg av hunder og katter i denne usikre tiden. Som et globalt hunde- og kattefôrselskap, vil vi støtte dem på samme måte.

TIL VETERINÆRER:

Vi jobber for å betjene klinikken din innenfor de statlige retningslinjene, og for å minimere forstyrrelsene i leverandørkjeden eller leveringer.

Vi tilpasser oss gladelig etter dine behov. Ta kontakt med lederen for ditt område for mer informasjon.

Lurer du på noe, er vår kundeservice klar for å svare på alle spørsmål du måtte ha om ernæring eller ressurser i denne perioden.

TIL BEKYMRA HUNDE- OG KATTEEIERE:

Vi vet at dere har spørsmål, derfor vil vi være her med svarene. Under finner du flere aktuelle ressurser som kan hjelpe deg å gjøre det beste ut av den spesielle tilværelsen, sammen med hunden eller katten din.

Den beste måten å hjelpe til på, er for alle å holde seg hjemme, og å holde seg frisk, samtidig som man følger med på oppdatert informasjon fra World Health Organization.

VÅR FORPLIKTELSE TIL KVALITET
FORBLIR DEN SAMME

Vi er en hunde- og kattefôrvirksomhet, som er basert på vitenskap, åpenhet og ansvar. Selv om disse tidene kan være usikre, kan du stole på at vi fortsatt vil levere pålitelig ernæring med hundens eller kattens beste interesser i tankene.

VITENSKAPEN HOLDER OSS ALLE ET SKRITT FORAN.