ET SKRITT FORAN
FOR HUNDENS
SPESIFIKKE
BEHOV

TERAPEUTISK ERNÆRING FOR Å HJELPE VETERINÆRER MED Å FORANDRE HUNDENS LIV

Hill’s Prescription Diet tilbyr vitenskapelig basert ernæring for hunder med bestemte helsetilstander eller spesielle ernæringsbehov. Prescription Diet hundefôr skal gis under tilsyn av veterinær, så husk å spørre veterinæren om hvordan Prescription Diet kan hjelpe hunden din.

 PRODUKTER URINVEISHELSE

URINVEISHELSE

Steiner og krystaller kan være smertefulle for hunden, og den kan trenge livsvarig behandling å hindre at problemene kommer tilbake. Prescription Diet urinveisfôr kan støtte hundens urinveishelse for å bidra til å forebygge hendelser i fremtiden.

PRODUKTER VEKTKONTROLL

VEKTKONTROLL

Du kan gi en overvektig hund eller katt et bedre liv uten å gå glipp av velsmakende fôr. Prescription Diet vektkontrollfôr støtter vektnedgang med ernæringsvitenskap som aktiverer metabolismen og får hunden eller katten i aktivitet igjen.

PRODUKTER NYREHELSE

NYREHELSE

Nyresykdommer krever livsvarig pleie, men kan behandles effektivt med riktig ernæring. Prescription Diet nyrefôr kan bidra til å opprettholde balansen av væske og mineraler i hundens kropp, samtidig som det får hunden til å spise og beholde muskelmasse.

PRODUKTER FORDØYELSESHELSE

FORDØYELSESHELSE

Når hundens fordøyelse er i ulage, påvirker det både hundens og ditt liv. Spør veterinæren din om våre mange Prescription Diet-alternativer for fordøyelsen slik at hundens mage kan fungere som den skal igjen.

PRODUKTER ALLERGIPLEIE

ALLERGIPLEIE

Uansett om hunden eller katten din lider av fôr- eller miljøallergier, tilbyr Prescription Diet et utvalg av produkter som er sammensatt for å behandle hundens eller kattens unike sensitivitet, redusere kløe og støtte en sunn hud.

PRODUKTER ANDRE TILSTANDER

ANDRE TILSTANDER

For hunder med andre tilstander som diabetes, lever- eller hjerteproblemer, eller for hunder som trenger akuttpleie, tilbyr Prescription Diet enda flere alternativer som er sammensatt for å hjelpe hunden med å raskere føle seg bedre.

FINN ET PRODUKT

Velg en helsetilstand eller produkttype for å få vite mer om fordelene ved hvert av våre veterinæranbefalte terapeutiske hundefôr.

 PRODUKTER DIGESTIVE CARE

star star star star star 4.7 (203)

Jeg bruker det – og anbefaler det!

Hunden min fikk i/d for et mageproblem, men hver gang jeg prøvde å få henne over på et vanlig fôr, ble hun syk igjen. Det var enklere å bare la henne få i/d permanent. Jeg forteller det til alle kundene våre med hunder eller katter med kroniske fordøyelsesproblemer. i/d er veldig bra for både kortvarig og langvarig bruk.

- sue5368, Paramus, NJ, USA

Les alle vurderinger

Science Plan hund

LETER DU ETTER ERNÆRING TIL HVERDAGEN?

Hjelp den friske hunden med å leve et best mulig liv med Hill's Science Plan – velsmakende, biologisk basert hundefôr til alle stadier i livet.

Om Science Plan

På vårt globale senter for hunde- og katteernæring (PNC)

GODKJENT AV VÅRE HUNDE- OG KATTEPARTNERE

På vårt globale senter for hunde- og katteernæring (PNC) hjelper mer enn 900 hunder og katter oss med alt fra ingrediensanalyse til kvalitets- og smakskontroll for å utvikle fôr som ligger et skritt foran for et best mulig liv for hunden eller katten din.

Om PNC