en ny start
i hver pose.TAKKET VÆRE VITENSKAP.

Se alle hundeprodukter Spør veterinæren din

Livsforandrende klinisk ernæring for livsendrende  omstendigheter

Har hunden din en spesifikk helsetilstand eller spesifikke ernæringsbehov? Hill's Prescription Diet er veterinæranbefalt, klinisk ernæring for å hjelpe den med å leve sitt beste liv.

Packshot Urinary Care

URINVEISHELSE

Når hunden din har problemer med urinveiene, kan det være frustrerende for dere begge. Å snakke med veterinæren din er et flott første skritt, og det samme er å gi riktig ernæring. Hill's tilbyr en rekke fôr for urinveispleie, inkludert Prescription Diet c/d Multicare som har ernæring for å håndtere og redusere risikoen for de vanligste urinsteinene.

Packshot Weight Management

VEKTKONTROLL

Over 55 % av hunder og katter er overvektige, og selv noen få ekstra kilo kan øke risikoen for helseproblemer Den gode nyheten er at ernæring kan hjelpe. Hill's har alternativer når det kommer til vektkontrollfôr, inkludert Prescription Diet Metabolic som hjelper hunder på naturlig vis å gå ned i vekt ved å aktivere stoffskiftet samtidig som de føler seg mette og fornøyde.

Packshot Kidney Care

NYREHELSE

Nyresykdommer krever livslang omsorg, men kan håndteres effektivt med riktig ernæring. Prescription Diet-fôr for nyrer kan bidra til å opprettholde balansen mellom væske og mineraler i hundens kropp, samtidig som den beholder muskler.

Packshot Digestive Care

FORDØYELSESHELSE

Når hunden din opplever fordøyelsesbesvær, er det ubehagelig for alle. Spør veterinæren din hvilket Prescription Diet-fôr for fordøyelseshelse som kan bidra til å forbedre hundens fordøyelse og løse fordøyelsesproblemer.

Packshot Hudfølsomheter

HUDHELSE

Det er to hovedårsaker til at hunden din kan være kløende - miljøutløsere eller matfølsomhet. Riktig ernæring kan hjelpe til med å håndtere kløe og forbedre hud og pels.

Packshot Andre helseforhold

ANDRE HELSEFORHOLD

For hunder med vanlige – og ikke så vanlige – tilstander, tilbyr Prescription Diet vitenskapelig støttet ernæring for å hjelpe dem med å leve sitt beste liv.

#ask-your-vet (anker kun synlig for forfatterskap)

veterinær undersøker hund

Spør veterinæren din om en anbefaling

Å velge riktig fôr trenger ikke å være en avgjørelse du tar alene. Snakk med veterinæren din om hvordan Prescription Diet kan hjelpe hunden din. Ikke sikker på hvor du skal begynne? Last ned vår sjekkliste for veterinærspørsmål.

Last ned liste    Finn en veterinær

Finn et produkt

Velg en helsetilstand for å lære mer om fordelene vårt terapeutiske hundefôr tilbyr.

Produktet Science Diet

starstarstarstarstar 4.7 (203)

Jeg bruker det - og anbefaler det!

Hunden min var på i/d for et mageproblem, men hver gang jeg prøvde å bytte henne til et OTC-fôr ble hun syk igjen. Det var bare lettere å la henne være på i/d permanent. Jeg forteller det til alle våre kunder med hunder og katter som lider av kroniske fordøyelsesproblemer. i/d er flott for kortsiktig eller langsiktig bruk.

- sue5368, Paramus, NJ, USA

 

Science Plan for hund

Leter du etter daglig ernæring?

Gi den sunne hunden din muligheten til å leve sitt beste liv med Hill's Science Plan – velsmakende, biologibasert hundefôr for alle stadier av livet.

Om Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Våre hunde- og kattepartnere godkjenner

Fra ingrediensanalyse til kvalitetskontroll og smak, de over 900 hundene og kattene i vårt globale Pet Nutrition Centre (PNC) hjelper oss med å utvikle vitenskapsledet ernæring for å forvandle hunder og katters liv.

Om PNC

Vet Essentials for hund

Multi-Benefit ernæring

Arbeid proaktivt med å støtte helsen til din hund eller katt med vår profesjonelle Multi-Benefit ernæring. Formulert med spesialiserte ingredienser og unike Hill's-teknologier for å gjøre hvert Vet Essentials-måltid fullstappet med næring. Eksklusivt tilgjengelig hos din veterinær.
 

Om Vet Essentials