FORBEDRE LIV SAMMEN

Livet er så uendelig mye bedre når hunden er sunn. Derfor arbeider vi sammen med veterinæren din for å levere de beste ernæringsbaserte løsningene som hjelper dere med å finne tilbake til et normalt samliv, fullt av energi.

ET PARTNERSKAP SOM UTGJØR EN FORSKJELL

Uansett hvilke helseproblemer hunden din har, setter vår allianse med veterinærer oss i en unik posisjon for å finne en løsning. Spør veterinæren din hvordan Prescription Diet™ kan hjelpe hunden din.

FORSKNING OG UTVIKLING INNEN ERNÆRING

Når du kombinerer vår vitenskapelige tilnærming til ernæring med ekspertisen til mer enn 220 veterinærer og Ph.D.-ernæringseksperter over hele verden, blir det tydelig at vi er mye mer enn bare en katte- og hundefôrprodusent. Vi elsker dyr og arbeider iherdig for å utgjøre en forskjell i livene deres.

UIMOTSTÅELIGE SMAKER

Det beste ernæringen i verden vil ikke hjelpe hvis hunden din ikke liker å spise den. Skjem ham bort med smakfulle ingredienser, delikate dufter og spesiell fasong og struktur som hunder ganske enkelt ikke kan motstå.

VÅRT ENGASJEMENT FOR KVALITET

Fokus er viktig. Derfor danner de beste ingrediensene fra de mest pålitelige kildene grunnlaget for alle Prescription Diet™-fôr. Produksjonsanleggene inspiseres regelmessig av Hill's kvalitetsteam og en rekke myndighetsinstanser. Lær mer.

DER DIETTFÔR BLE FØDT

Det begynte med én Seeing Eye™-førerhund, hans beste venn og en veterinær med en visjon. Det var slik Dr. Mark Morris skapte diettfôr for mer enn 75 år siden. Hver eneste dag siden har vi fortsatt å perfeksjonere det. Vi fortsetter hans engasjement i nyskapning med banebrytende produkter som Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™Prescription Diet™ Metabolic med mer.

Vektkontroll

96% av hundene gikk ned i vekt i løpet av 2 måneder hjemme.

 

Støtte for mage og tarm

Lettfordøyelig for å øke opptaket av næringstoffer.

Hud/Fôrsensitivitet

Hydrolysert protein og kun en karbohydratkilde

for å minimere reaksjon på fôr.

Urinary Care

Klinisk testet for å fremme en sur urin-pH som hemmer dannelse av struvittkrystaller.

Støtte for nyrene

Klinisk testet ernæring for å forbedre og forlenge livskvaliteten.

Omsorg for katt eller hund

ARTIKLER OG VERKTØY

Senter for katte-/hundeomsorg