ET SKRITT FORAN
FOR KATTENS
SPESIFIKKE
BEHOV

TERAPEUTISK ERNÆRING FOR Å HJELPE VETERINÆRER MED Å FORANDRE KATTENS LIV

Hill’s Prescription Diet tilbyr vitenskapelig basert ernæring for katter med bestemte helsetilstander eller spesielle ernæringsbehov. Prescription Diet-kattefôr skal gis under tilsyn av veterinær, så husk å spørre veterinæren om hvordan Prescription Diet kan hjelpe katten din.

 PRODUKTER URINVEIESHELSE

URINVEIESHELSE

Steiner og krystaller kan være smertefulle for katten, og den kan trenge livsvarig behandling for å hindre at problemene kommer tilbake. Prescription Diet urinveisfôr kan støtte kattens urinveishelse for å bidra til å forebygge hendelser i fremtiden.

 PRODUKTER VEKTKONTROLL

VEKTKONTROLL

Du kan gi en overvektig hund eller katt et bedre liv uten å gå glipp av velsmakende fôr. Prescription Diet vektkontrollfôr støtter vektnedgang med ernæringsvitenskap som aktiverer metabolismen og får hunden eller katten i aktivitet igjen.

 PRODUKTER NYREHELSE

NYREHELSE

Nyresykdommer krever livsvarig pleie, men kan behandles effektivt med riktig ernæring. Prescription Diet nyrefôr kan bidra til å opprettholde balansen av væske og mineraler i kattens kropp, samtidig som det får katten til å spise og beholde muskelmasse.

 PRODUKTER FORDØYELSESHELSE

FORDØYELSESHELSE

Når kattens fordøyelse er i ulage, påvirker det både kattens og ditt liv. Spør veterinæren om våre mange Prescription Diet-alternativer for fordøyelsen for å få hjelp til å få kattens mage til å fungere som den skal igjen.

 PRODUKTER ALLERGIPLEIE

ALLERGIPLEIE

Uansett om hunden eller katten din lider av fôr- eller miljøallergier, tilbyr Prescription Diet et utvalg av produkter som er sammensatt for å behandle hundens eller kattens unike sensitivitet, redusere kløe og støtte en sunn hud.

 PRODUKTER ANDRE TILSTANDER

ANDRE TILSTANDER

For katter med andre tilstander som diabetes og flere tilstander samtidig, eller for katter som trenger akuttpleie, tilbyr Prescription Diet enda flere alternativer som er sammensatt for å hjelpe katten med å raskere føle seg bedre.

FINN ET PRODUKT

Velg en helsetilstand eller produkttype for å få vite mer om fordelene ved hvert av våre veterinæranbefalte dietetiske kattefôr.

Produkt Prescription Diet

star star star star star 4.6 (160)

Godt fôr til eldre katter

Veterinæren anbefalte og forskrev dette fôret til våre to eldre katter som er over 14 år gamle, og jeg må si at de likte det ganske godt. Det sier ikke lite for noen kresne, gamle puser! Jeg føler meg bedre når jeg gir dem fôr som er godt for dem.

– poomy, bradenton, fl

Les alle vurderinger

Science Plan Katt

LETER DU ETTER ERNÆRING TIL HVERDAGEN?

Hjelp den friske katten med å leve et best mulig liv med Hill's Science Plan – velsmakende, biologisk basert kattefôr for alle stadier i livet.
 

Om Science Plan

På vårt globale senter for hunde- og katteernæring (PNC)

GODKJENT AV VÅRE HUNDE- OG KATTEPARTNERE

På vårt globale senter for hunde- og katteernæring (PNC) hjelper mer enn 900 hunder og katter oss med alt fra ingrediensanalyse til kvalitets- og smakskontroll for å utvikle fôr som ligger et skritt foran for et best mulig liv for hunden eller katten din.

Om PNC