en ny start
i hver pose.TAKKET VÆRE VITENSKAP.

Se alle katteprodukter    Spør veterinæren din

Livsforandrende klinisk ernæring for livsendrende  omstendigheter

Har katten din en spesifikk helsetilstand eller spesifikke ernæringsbehov? Hill's Prescription Diet er veterinæranbefalt, klinisk ernæring for å hjelpe den med å leve sitt beste liv.

Packshot Urinary Care

URINVEISHELSE

Når katten din har problemer med urinveiene, kan det være frustrerende for dere begge. Å snakke med veterinæren din er et flott første skritt, og det samme er å gi riktig ernæring. Hill's tilbyr en rekke matvarer for urinpleie, inkludert Prescription Diet c/d Multicare som bidrar til å redusere vanlige urinveistegn og løser opp struvittsteiner på så lite som 7 dager (gjennomsnittlig 27 dager).

Packshot Weight Management

VEKTKONTROLL

Over 55 % av hunder og katter er overvektige, og selv noen få ekstra kilo kan øke risikoen for helseproblemer. Den gode nyheten er at ernæring kan hjelpe. Hill's har alternativer når det kommer til vektkontrollfôr, inkludert Prescription Diet Metabolic som hjelper katter naturlig å gå ned i vekt ved å aktivere stoffskiftet samtidig som de føler seg mette og fornøyde.

Packshot Kidney Care

NYREHELSE

Hill's tilbyr flere fôr for nyrehelse, inkludert Prescription Diet k/d som bidrar til å beskytte livsviktig nyrefunksjon samt støtter kattens naturlige evne til å bygge og vedlikeholde muskelmasse. Og som en klinisk bevist ernæring, forbedrer den livskvaliteten og forlenger forholdet til katten din.

Packshot Digestive Care

FORDØYELSESHELSE

Når katten din opplever fordøyelsesbesvær, er det ubehagelig for alle. Spør veterinæren hvilket Prescription Diet-fôr for fordøyelsespleie de anbefaler.

Packshot Hudfølsomheter

HUDHELSE

Måltidene er øyeblikk hvor du og katten din kan skape en forbindelse, men for katter med fôrsensitivitet kan det de spiser forårsake hud- eller fordøyelsesproblemer. Spør veterinæren hvilket Prescription Diet-fôr som er riktig for katten din.

Packshot Andre helseforhold

ANDRE HELSEFORHOLD

For katter med vanlige – og ikke så vanlige – tilstander, tilbyr Prescription Diet vitenskapelig støttet ernæring for å hjelpe dem med å leve sitt beste liv.

#ask-your-vet (anker kun synlig for forfatterskap)

veterinær undersøker katt

Spør veterinæren din om en anbefaling

velge riktig fôr trenger ikke å være en avgjørelse du tar alene. Snakk med veterinæren din om hvordan Prescription Diet kan hjelpe katten din. Ikke sikker på hvor du skal begynne? Last ned vår sjekkliste for veterinærspørsmål.

Last ned liste    Finn en veterinær

FINN ET PRODUKT

Velg en helsetilstand for å lære mer om fordelene vår terapeutiske kattemat tilbyr.

Produkt Prescription Diet

starstarstarstarstar 4.6 (160)

God mat til gamle kattunger

Veterinæren min anbefalte og foreskrev dette fôret til to av våre eldre katter, 14+ år gamle, og jeg må si, de likte det ganske godt, og det sier mye for noen kresne gamle kattunger! Jeg føler meg bedre ved å gi dem fôr som er bra for dem.

– poomy, bradenton, fl

Les alle anmeldelser

bilde av katter som leker med pet nutrition center-arbeider

Leter du etter daglig ernæring?

 

Gi den sunne katten din muligheten til å leve sitt beste liv med Hill's Science Plan – velsmakende, vitenskapsledet ernæring for alle stadier av livet.

Om Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Våre unde- og kattepartnere godkjenner

Fra ingrediensanalyse til kvalitetskontroll og smak, de over 900 hundene og kattene i vårt globale Pet Nutrition Centre (PNC) hjelper oss med å utvikle vitenskapsledet ernæring for å forvandle hunden og kattens liv.

Om PNC

Vet Essentials

Multi-Benefit ernæring

 

Arbeid proaktivt med å støtte helsen til din hund eller katt med vår profesjonelle Multi-Benefit ernæring. Formulert med spesialiserte ingredienser og unike Hill's-teknologier for å gjøre hvert Vet Essentials-måltid fullstappet med næring. Eksklusivt tilgjengelig hos din veterinær.

Om Vet Essentials