FORBEDRE LIV SAMMEN

Livet er så uendelig mye bedre når katten er sunn. Derfor har vi inngått partnerskap med veterinæren din for å levere de beste ernæringsbaserte løsningene som hjelper dere med å finne tilbake til et normalt samliv, fullt av energi.

Et partnerskap som utgjør en forskjell

Uansett hvilke helseproblemer katten din har setter vår allianse med veterinærer oss i en unik posisjon for å finne en løsning.
Spør veterinæren din hvordan Prescription Diet™ kan hjelpe katten din.

FORSKNING OG UTVIKLING INNEN ERNÆRING

Når du kombinerer vår vitenskapelig sammensatte ernæring med ekspertisen til mer enn 220 veterinærer og Ph.D.-ernæringseksperter over hele verden, blir det tydelig: Vi er mye mer enn bare en katte- og hundefôrprodusent. Vi er dyreelskere som arbeider utrettelig for å utgjøre en forskjell for katten eller hunden din.

UIMOTSTÅELIG SMAK

Det beste ernæringen i verden vil ikke hjelpe hvis den kresne katten din ikke liker å spise den. Skjem katten bort med smakfulle ingredienser, delikate dufter og spesielle fasonger og teksturer som katter ganske enkelt ikke kan motstå.

VÅRT ENGASJEMENT FOR KVALITET

Fokus er viktig. Derfor danner de beste ingrediensene fra de mest pålitelige kildene grunnlaget for alle Prescription Diet™-fôr. Produksjonsanleggene inspiseres regelmessig av Hill's kvalitetsteam og en rekke myndighetsinstanser.

DER DIETTFÔR BLE FØDT

Det begynte med én Seeing Eye™-førerhund, hans beste venn og en veterinær med en visjon. Det var slik Dr. Mark Morris skapte diettfôr for mer enn 75 år siden. Hver eneste dag siden har vi fortsatt å perfeksjonere det. Vi fortsetter hans engasjement i nyskapning med banebrytende produkter som Hill's™ Prescription Diet™ b/d™, Hill's™Prescription Diet™ Metabolic med mer.

 

Prescription Diet

 

Porsjonsposer til din katt

 

Se alle porsjonspose-variantene

 

Vektkontroll

81 % av katter gikk ned i vekt i løpet av to måneder hjemme.

Støtte for mage og tarm

Lettfordøyelig for å øke opptaket av næringsstoffer.

Hud/Fôrsensitivitet

Lindrer kløe i huden.

Støtte for urinveiene

Reduserer risikoen for dannelse av kalsiumoksalat og urinstein.

Støtte for nyrene

Klinisk testet ernæring for å forbedre og forlenge livskvaliteten.

Omsorg for katten

ARTIKLER OG VERKTØY Pleie av hund og katt