Kvalitet & trygghet

STOL PÅ HILL'S-STANDARDEN

En dokumentert forpliktelse til kvalitet og sikkerhet.

Bowls of various grains, which are used in some Hill's pet food.

1PRODUKTUTVIKLING

Mer enn 220 veterinærer, fôrforskere, teknikere og Ph.D-ernæringseksperter hos Hill's utvikler alle Hill's fôr for å oppfylle behovene til katten/hunden din.

PRODUCT DEVELOPMENT
PRODUCT DEVELOPMENT
Salmon, a high-quality ingredients used in Hill's pet food.

2Leveranser av ingredienser

Vi godkjenner bare ingredienser fra leverandører med anlegg som oppfyller strenge kvalitetsstandarder og som er godkjent av Hill's.

Ikke bare undersøkes hver enkelt ingrediens for å sikre at den er trygg, vi analyserer også hvert produkts innholdsprofil for essensielle næringsstoffer for å sikre at katten eller hunden din får den strenge, nøyaktige sammensetningen den trenger.

A safety check is performed on recently produced pet food.

3PRODUKSJONEN

Vi gjennomfører årlige revisjoner av våre kvalitetssystemer for alle produksjonsanlegg for å sikre at vi oppfyller de høye standarder hunden/katten din fortjener.

Vi forlanger samsvar med gjeldende Good Manufacturing Practices (cGMP) og Hill's høye kvalitetsstandarder, slik at fôret til katten eller hunden din produseres under rene og gode sanitære forhold.

4Ferdig produkt

Vi utfører sluttkontroller av sikkerhet hver dag på hvert eneste Hill's katte- og hundefôrprodukt for å bidra til sikkerheten til katte- og hundfôret ditt.

I tillegg inspiseres alle ferdige produkter fysisk, og de testes for viktige næringsstoffer før frigivelse for å bidra til at katten eller hunden din får et konsistent produkt hver gang.