Vanlige spørsmål

Bla i listen nedenfor for å finne en mengde informasjon kundene etterspør om Hill's™ katte- og hundefôr. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du kontakte oss med eventuelle spørsmål.

Vanlige spørsmål

 • Hyppigste spørsmål

  Hvor mye fôr skal katten eller hunden min få?

  Akkurat som for oss mennesker varierer det hvor mye hver enkel katt eller hund spiser. De fleste Hill's™-katte- og hundefôr har en fôringsveiledning på emballasjen som hjelper deg med å se hvor mye mat katten eller hunden din skal ha. Men denne veiledningen er bare retningsgivende som et utgangspunkt. Det er avgjørende for kattens eller hundens helse at deres fysiske tilstand overvåkes regelmessig, og at fôrmengden justeres etter behov. For å få tilgang til den foreslåtte fôringsveiledningen for det katte- eller hundefôret fra Hill's™ som du gir til katten eller hunden din, viser vi til vår hunde produktvælger, katte produktvælger.
   

  Hva er forskjellen mellom katte-/hundefôr av merkene Prescription Diet™, Science Plan™ og Vet Essentials™?

  Katte- og hundefôr av merket Prescription Diet™ er sammensatt for å håndtere spesifikke medisinske tilstander som katter og hunder kan utvikle. Prescription Diet-fôr er tilgjengelig via veterinæren din. Hvis du har en katt eller hund med en medisinsk tilstand, skal du rådføre deg med veterinæren for å se om et Prescription Diet-fôr er riktig for katten eller hunden din. Prescription Diet er klinisk dokumentert ernæaring som forbedrer livskvaiteten™.

  Katte- og hundefôr av merket Science Plan™ er sammensatt for å oppfylle behovene til sunne katter og hunder i ulike livsstadier. Science Diet sunt katte-/hundefôr tilbyr klinisk dokumenterte fordeler som fremmer vitalitet og velvære for alle aldre og enhver livsstil, med en komplett serie av nøyaktig balanserte produkter. Science Diet har 100 % av det katter og hunder trenger, og 0 % av det de ikke trenger. Science Diet har de fineste naturlige ingrediensene som katten eller hunden din vil elske, og ingen kunstig farge, smak eller konserveringsmidler. Dette bidrar til å gi katten og hunden din et lykkelig og sunt liv.

  Katte- og hundefôr av merket Vet Essentials tilbyr forebyggende ernæring for alle livsstadier. Hvert Vet Essentials™-katte- og hundefôr har fem helsefordeler for å håndtere behovene til katten/hunden i alle livsstadier. Sammen med regelmessig mosjon og kontroller hos veterinær maksimerer Vet Essentials™ kattens og hundens potensial for en sunn fremtid. Vet Essentials™ er kun tilgjengelig via veterinær.


  Ingen Science Diet-, Vet Essentials-produkter skal brukes som erstatning for Prescription Diet-produkter.


  Hva er oppbevaringstiden for det Hill's™-fôret katten eller hunden min spiser? Hvordan kan jeg oppbevare fôret?

  Se oppbevaringstiden for våre fôr og oppbevaringstips for å holde en god kvalitet.

  Hvor kan jeg kjøpe katte- og hundefôr fra Hill's™?

  Katte- og hundefôr av merket Prescription Diet™ er tilgjengelig hos de fleste veterinærer og dyresykehus. Hvis du trenger å finne en veterinær i ditt område, kan vi hjelpe

  Katte- og hundefôr av merkene Science Plan™ er tilgjengelig hos de fleste veterinærklinikker og dyresykehus, spesialiserte dyrebutikker, fôrbutikker og hos noen katte- og hundefrisører. Vi kan hjelpe deg med å finne en veterinær eller en forhandler i nærheten av deg.

  Katte- og hundefôr av merket Vet Essentials™ er bare tilgjengelig fra veterinær.

  Kan jeg kjøpe katte- og hundefôr fra Hill's™ på nett?

  Science Plan™- fôr er tilgjengelig på nett fra autoriserte nettforhandlere.

  Prescription Diet-fôr er tilgjengelig via veterinæren din og opå nett fra autoriserte nettforhandlere.

  Vet Essentials™-fôr er bare tilgjengelig fra veterinær.

  Hvordan kan jeg lære mer om Hill's™-fôret til katten eller hunden min – inkludert hvordan det virker, ingredienser, smaker osv.?

  Du kan besøke vår Produkte. vsekjson for mer informasjon om katte- og hundefôret av merkene Science Diet™, Prescription Diet™ , or VetEssentails™ du gir katten eller hunden din.

  Hvor mange kalorier er det i katte- og hundefôr fra Hill's™?

  Kaloriinnholdet varierer fra ett produkt til et annet ettersom hvert produkt er laget for spesifikke livsstadier og livsstiler. Kaloriinnholdet i hvert av våre fôr er inkludert i vår nettbaserte produktvælger.

  Finnes fôret til katten eller hunden min som tørrfôr, våtfôr og godbiter?

  For å se alle tilgjengelige alternativ for fôret til hunden eller katten din, kan du bruke vår nettbaserte produktvælger.

  Finnes det noen garanti Hill's™-katte- og hundefôr?

  Alle Hill's katte- og hundefôr er merket med vår garanti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med Prescription Diet™, Science Diet™, eller Vet Essentials™ katte- og hundefôrprodukter, returnerer du bare den ubrukte delen til utsalgsstedet, så får du pengene tilbake eller et erstatningsprodukt.

 • Fôre og støttebehandle med Hill's™  fôr

  Katten eller hunden min er kresen. Hvordan kan jeg forbedre smaken på fôret? Kan jeg gi menneskemat eller matrester?

  Smakstester viser at katter og hunder foretrekker Hill's™ katte- og hundefôr fremfor mange andre ledende merker, men vi er klar over at noen katter og hunder kan være kresne. For å hjelpe i en slik situasjon foreslår vi å følge ett eller flere av tipsene nedenfor for å oppmuntre katten eller hunden din til å spise.

  • Hvis du skal begynner å gi katten eller hunden din et nytt fôr, kan du se 7-dagers overgangsplan for hunde eller katter. En gradvis overgang fra det gamle til et nytt fôr gjør det lettere å venne katten eller hunden til et nytt fôr.
  • Gi katten eller hunden din måltider ved å måle opp riktig daglig mengde, og ha fôret i matskålen. Hvis du mater katten eller hunden din mer enn én gang daglig, deler du fôrmengden på antall fôringer.
  • Hunder bør få 10–20 minutter til å spise. Deretter fjerner du det gjenværende fôret og venter med å fôre hunden til neste måltid. Husk at maten smaker best når vi er sultne!
  • Hvis du gir katten eller hunden din tørrfôr, kan du prøve å ha fôrkulene i hånden og gi det til katten eller hunden i små porsjoner de første gangene.
  • Tilsett et par spiseskjeer lunkent (ikke for varmt) vann i én porsjon av tørrfôret. La blandingen stå noen minutter slik at fôrkulene blir myke, og servér. Fukt nok fôr til ett måltid om gangen, slik at fôret ikke blir dårlig. Ikke la fuktet fôr stå fremme i mer enn et par timer.
  • Du kan lage en fôrsaus som du blander med tørrfôr ved å tilsette noen spiseskjeer lunkent (ikke for varmt) vann i tilsvarende mengde hermetisk fôr. Ha sausen over fôret med en skje, og servér. Pass på at du bare lager nok til én porsjon av gangen, slik at fôret ikke blir dårlig.
  • For å gi bedre smak på både tørr- og våtfôr kan du tilsette en liten mengde kyllingkraft med lite salt eller væsken du tømmer av hermetisk tunfisk i vann. Lag bare nok til én porsjon, slik at fôret ikke blir dårlig. (Ikke bruk dette tipset for Prescription Diet™ z/d™- eller d/d™-katte-/hundefôr.)
    

  Vi anbefaler ikke å gi menneskemat eller matrester. Veterinærer mener bestemt at å gi katter og hunder matrester eller menneskemat kan gi for mye eller for lite næringsstoffer i kattens eller hundens fôr. Over tid kan dette føre til helseproblemer for katten eller hunden (som fedme). Å gi matrester eller menneskemat kan også føre til at katten eller hunden blir mer kresen.

  Hvordan bytter jeg fôr til katten eller hunden min?

  Katter og hunder er vanedyr og kan trenge litt hjelp til å bytte til et nytt fôr. Med mindre veterinæren har anbefalt noe annet, bør du innføre ethvert nytt fôr gradvis i løpet av en syvdagersperiode. Bland det nye fôret med kattens eller hundens gamle fôr, og øk mengden gradvis inntil du bare gir det nye fôret.

  De fleste katter og hunder godtar dette fôret, men noen er mer motvillige enn andre til å gi slipp på det de er vant til. Hvis katten eller hunden din har vansker med å bytte, kan du prøve et av disse forslagene:

  • Ved å varme opp fôret eller tilsette lunkent vann øker smaken og lukten til fôret.
  • Ikke la fôret være tilgjengelig hele tiden. Vurder å gi et måltid hver tredje til fjerde time, i 15–20 minutter hver gang.
  • For å gi bedre smak på både tørr- og våtfôr kan du tilsette en liten mengde kyllingkraft med lite salt eller væsken du tømmer av hermetisk tunfisk i vann når du overfører katten eller hunden fra ett fôr til et nytt. (Ikke bruk dette tipset for Prescription Diet™ z/d™- eller d/d™-katte-/hundefôr.)

  Se overføringstips og video for hunder or katter

  Kan jeg gi hunden min en godbit selv om han spiser Prescription Diet™-fôr?

  Prescription Diet Canine Treats er godbiter med lite kalorier og begrenset med mineraler for hunder som får Prescription Diet-fôr. Du kan gi opptil 10 prosent av hundens daglige energibehov ved å gi Prescription Diet Canine Treats, og likevel opprettholde den ernæringsprofilen som trengs for å bidra til å kontrollere den underliggende tilstanden. Spør veterinæren om Prescription Diet Canine Treats er riktig for hunden din som får følgende Prescription Diet-produkter:

  • Prescription Diet b/d Canine
  • Prescription Diet c/d Canine
  • Prescription Diet g/d Canine
  • Prescription Diet h/d Canine
  • Prescription Diet j/d Canine
  • Prescription Diet k/d Canine
  • Prescription Diet r/d Canine
  • Prescription Diet w/d Canine
  • Prescription Diet Metabolic Canine
  • Prescription Diet j/d Canine
  • Prescription Diet r/d Canine
  • Prescription Diet w/d Canine
  • Prescription Diet d/d Canine hunder
  • Prescription Diet i/d Canine
  • Prescription Diet z/d Canine

   

  For hunder som får et Prescription Diet-produkt som ikke er listet opp over, foreslår vi å lage en hjemmelaget godbit av det Prescription Diet-fôret du gir hunden din og følge denne oppskriften.

  Kan jeg gi katten min en godbit selv om hun spiser Prescription Diet(TM)-fôr?

  Prescription Diet™ Hypo-Treats™ er for katter med fôrintoleranser og hudproblemer. Disse Hypo-Treats er tilgjengelige gjennom veterinærklinikker. Disse Hypo-Treats er kompatible godbiter for katter som får:

  • Prescription Diet d/d Feline
  • Prescription Diet i/d Feline
  • Prescription Diet z/d Feline

  Prescription Diet(TM) Metabolic Treats er sunne og gode godbiter for voksne katter for å støtte en sunn vektnedgang og opprettholdelse av vekt. Disse Metabolic Treats er tilgjengelige gjennom veterinærklinikker. Disse godbitene er et ypperlig tillegg for katter som får:

  • Prescription Diet Metabolic Feline
  • Prescription Diet m/d Feline
  • Prescription Diet r/d Feline
  • Prescription Diet w/d Feline

   

  For katter som får et Prescription Diet-produkt

  Oppskriften på hjemmelagde godbiter gir: ca. 24 godbiter

  For katter

  For hunder

 • Spørsmål om omsorg for katt og hund

  Hvordan kan jeg lære mer om sykdommen til hunden eller katten min?

  Når hunden eller katten din har fått en diagnose, er det naturlig at du vil vite mer om sykdommen og behandlinger. Finn ut mer om kattesykdommer og hundesykdommer.

  Hvordan vet jeg om katten eller hunden min er overvektig?

  Ettersom over 50 % av hunder og katter er overvektige, er det viktig å være oppmerksom på vekten til hunden eller katten din. Det er mange ting du kan se etter for å finne ut om katten eller hunden din holder på å bli overvektig. Disse faresignalene inkluderer:

  • Du kjenner ikke lenger ribbeina
  • Tap av synlig midje
  • Puter av fett over hoften og ved haleroten
  • Vagger når den går
  • Synes det er vanskelig å bevege seg
  • Pustebesvær
  • Dårlig humør

   

  Det er viktig å være oppmerksom på vekten til katten eller hunden din, ettersom riktig vekst og vekt kan forebygge mange sykdommer og problemer som er forbundet med fedme, samt vekstrelatert skjelettsykdom. Hvis du merker noen av disse faresignalene, kan veterinæren hjelpe deg ved å anbefale endringer som kan holde katten eller hunden din sunn og i god form.

 • Om Hill’s Pet Nutrition, Inc.

  Hvordan engasjerer Hill's seg i dyrevelferd?

  Hos Hill's engasjerer vi i velferden til alle katter og hunder, fra dem vi tar oss av til din katt eller hund. Les mer om Hill's satsing på dyrevelferd.

  Er karrieremulighetene hos Hill's oppført på nettstedet ditt?

  Besøk vår karriere-seksjon for mer informasjon om ledige stillinger hos Hill's.

 • Om vår nettside

  Hvordan registrerer jeg meg?

  Registrer deg her.

  Jeg har glemt bruker-ID-en min. Kan dere sende den til meg?

  Kontakt oss med fullt navn og e-postadresse, så sender vi deg bruker-ID-en din.

  Jeg har glemt passordet mitt. Kan jeg få et nytt?

  Gi oss e-postadressen din, så sender vi deg et nytt passord.

  Kontoen min er sperret av sikkerhethensyn. Hvordan åpner jeg kontoen min igjen?

  På grunn av påloggingsfeil er kontoen din låst av sikkerhetshensyn. Vi reaktiverer kontoen din og tilbakestiller passordet ditt – bare kontakt oss med bruker-ID-en din.

  Jeg har vært gjennom alle de vanlige spørsmålene og har fremdeles et spørsmål til Hill's. Hvordan kontakter jeg dere?

  Kontakt vår Kundeserviceavdeling med spørsmålet ditt.

  Hvorfor bruker Hill's informasjonskapsler på nettstedet sitt?

  Hill's har en begrenset bruk av informasjonskapsler på nettstedet sitt slik at vi kan tilby den beste mulige opplevelsen av nettstedet for våre besøkende.

  Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre nettopplevelsen. Enkelte informasjonskapsler husker deg, slik at vi kan tilby deg et mer tilpasset nettsted når du kommer tilbake. Andre informasjonskapsler sporer hvor mange som ser på våre sider, slik at vi kan forbedre den generelle opplevelsen av nettstedet, mens andre er avgjørende for at nettstedet skal fungere. Hvis du ikke har noe i mot informasjonskapsler, velger du OK for å fortsette å bla. Hvis du er usikker, kan du lese våre betingelser og vilkår her eller du kan endre dine personlige innstillinger slik at du har full kontroll over hvilke informasjonskapsler du får.

 • Kuponger

  Hvor finner jeg kuponger?

  En stor andel kampanjer og kuponger formidles via forhandlerne av våre produkter. Sjekk med veterinæren eller fôrforhandleren din regelmessig for å se om de har rabatter eller andre kampanjer. Du finner også tilgjengelige kampanjer med jevne mellomrom på HillsPet.no/SpecialOffers. I tillegg fremhever vi ofte våre spesialtilbud på www.Facebook.com/HillsPetNutritionNorge

  Hvorfor finner jeg ikke noen kampanje på produktet for min katt eller hund?

  Selv om vi prøver å tilby en rekke ulike kampanjer for å nå frem til så mange kunder som mulig, har vi ikke alltid kampanjer gående eller kuponger tilgjengelig. Pass på å sjekke regelmessig med veterinæren eller fôrforhandleren din i tillegg til vår nettside HillsPet.no/SpecialOffers page.

 • Hvordan benytter jeg meg av 100%-fornøydgarantien?

  Hill's fornøydgaranti gir deg en reklamasjonsrett på 30 dager fra kjøpsdato ved frevisning av kvittering.
  Finn skjema for fornøydgarantien her.