Slik velger du den beste ernæringen for din kattunge

Kattunger er sprengfulle av energi. Ved å finne det beste kattungefôret finner du også riktig balanse av kalorier, proteiner og smak. Her er alt du behøver for å holde din nye venn så glad og sunn som mulig.

Livslang helse begynner med vitenskap

Det er flere ting å huske på med tanke på valget av det beste fôret til den nye kattungen din. Disse tre punktene er viktige for å sikre at din kattunge får en god start på livet:

Kattunger har sine egne ernæringsbehov

Mange av næringsstoffene i kattungefôr er de samme som i voksenfôr, men det er noen forskjeller som støtter utviklingen av kattungens hjerne og muskler bedre.

Du kan forvente at kattungefôret har høyere nivåer av proteiner og mineraler, i tillegg til et høyere kaloriinnhold, siden kattunger vanligvis er mer aktive enn eldre katter.» Here I moved «er» so that the sentence would sound better.

En sunn fôringsplan

En konsekvent fôringsplan forhindrer at kattungen spiser for mye og gir deg mer kontroll over måltidene. Bruk denne kattunge-fôrkalkulatoren* for å finne en passende fôringsplan. Husk å rådføre deg med din veterinær.

Kattens vekt Vekst opp til 4 måneder Vekst 4-6 måneder Vekst 7-12 måneder og drektighet
0,5 kg 30 g
0,9 kg 40 g 40 g
1,4 kg 70 g 55 g
1,8 kg 85 g 70 g
2,3 kg 100 g 75 g 70 g
4,5 kg 140 g 115 g
6,8 kg 140 g

*Basert på anbefalinger for Science Plan™-kattefôr

Serveringsmuligheter

Variasjon i konsistensen gjør måltidene uimotståelige. Derfor tilbyr Hill’s både tørrfôr og våtfôr til kattunger. Produktutvalget inneholder alt fra knasende fôrkuler til delikat våtfôr.

Tørrfôr til kattunger

Fôrkulene til kattunger er designet for å passe i små munner og har en konsistens og aroma som kattunger elsker. Hill’s smakssortiment er dessuten godkjent av de kresne kattene på vårt Pet Nutrition Center.

Våtfôr til kattunger

Når du åpner en av Hill’s våtfôr til kattunger vil du se at alle varianter inneholder gode grønnsaker, møre kjøttstykker og velsmakende saus. Skjem kattungen din bort med vårt finhakkede fôr og gjør måltidet til noe aldeles spesielt.

Hver eneste bit inneholder mye godt

All vår tid, anstrengelser og forskning har som mål at måltidet til din kattunge kan gi den et langt og sunt liv. Nedenfor følger en oversikt over produktrekkene som er laget for å gi din kattunge en god helse.

Shop Hill’s® Kitten Food by Brand

Science Plan™ fôr for kattunger

Science Plan er basert på mer enn 70 års forskning innen utvikling av ernæring som oppfyller kattungers biologiske behov. Kanskje er det derfor dyrleger anbefaler Hill’s fôr.

Kjøp Science Plan™

Ideal Balance fôr for kattunger

Vi bruker naturlige ingredienser i tillegg til vitaminer, mineraler og aminosyrer til å utvikle oppskrifter uten korn, hvete og soya, og tilbyr dermed den perfekte ernæringsbalansen for kattungens helse.

Kjøp Ideal Balance

VetEssentials Kitten™ fôr for kattunger

Hill's™ VetEssentials Kitten™ fôr for kattunger fås kun hos dyrlegen og er laget for å gi din kattunge de 5 viktigste helsefordelene.

Kjøp VetEssentials Kitten™

Stell av kattunge

Artikler og verktøy

Stell av hund og katt

Forstå din kattunges behov

Få eksklusive rabatter og treningstips til din nye kattunge ved å melde deg på Hill’s™ My Pet Companion.

Registrer deg nå