Fortell oss hva du synes

Vårt mål er å forbedre og forlenge båndet mellom deg og din hund eller katt. For å være sikker på at vi gjør det vil vi gjerne høre fra deg. Har du en historie, en produktanmeldelse eller noe annet der Hill's har forandret livet til din hund eller katt? Fortell oss om det!

Fortell en historie

 

Hva andre sier

Jeg begynte å fôre Oda med Hill’s Science Plan Perfect Weight i mars, fordi hun ikke klarte å hoppe opp i sofaen lenger, og hun virket mer sliten. Jeg snakket med en dyrlege, som forklarte at hunder med overvekt ikke lever like lenge som hunder uten overvekt, og at det er hardt for en så liten hund å være for tykk. Dyrlegen konstaterte at Oda veide 2 kg mer enn idealvekten sin. Hun elsket smaken, og størrelsen på bitene var perfekt. Hun gikk fra 10 kg til nesten 8 kg på 3 måneder. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med Hill’s Science Plan Perfect Weight, fordi jeg har fått en mye gladere og mer aktiv hund.

- Matilde Cantor

Ophelia er en 9 år gammel whippet. Siden Ophelia var 1 år har hun fått Advanced Fitness fôr med ett par T/D i tillegg for å holde tennene fine. Ophelia har alltid fungert bra på Advanced Fitness men hun burde jo ha byttet til ett seniorfôr for ett par år siden. Derfor bestemte vi oss fo rå bytte til Youthful Vitality - og det har vi ikke angret på! Ophelia elsker sitt nye fôr, hennes pels har blitt finere og hun er blitt mer leken. Om kvelden, når dagens arbeid er gjort pleier hun å ligge og slappe av fram til kveldsfôringen av hestene. Men nå kommer hun med ballen og vil leke!

- Iben

Da sommeren nærmet seg skulle tuttene tilbake til sin sedvanlige bikiniform 😉 De var en smule skeptiske ved tanken, men kattene og jeg bøyer oss pent ned, for de ELSKER Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management😃

- Karina

Fortæl os din historie Fortæl din historie