Fortell oss hva du synes

Vårt mål er å forbedre og forlenge båndet mellom deg og din hund eller katt. For å være sikker på at vi gjør det vil vi gjerne høre fra deg. Har du en historie, en produktanmeldelse eller noe annet der Hill's har forandret livet til din hund eller katt? Fortell oss om det!

Fortell en historie

 

Hva andre sier

Jeg begynte å fôre Oda med Hill’s Science Plan Perfect Weight i mars, fordi hun ikke klarte å hoppe opp i sofaen lenger, og hun virket mer sliten. Jeg snakket med en dyrlege, som forklarte at hunder med overvekt ikke lever like lenge som hunder uten overvekt, og at det er hardt for en så liten hund å være for tykk. Dyrlegen konstaterte at Oda veide 2 kg mer enn idealvekten sin. Hun elsket smaken, og størrelsen på bitene var perfekt. Hun gikk fra 10 kg til nesten 8 kg på 3 måneder. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og med Hill’s Science Plan Perfect Weight, fordi jeg har fått en mye gladere og mer aktiv hund.

- Matilde Cantor

Chuff er en 19 år gammel katt og fôres med Hill’s Active Longevity. Hver morgen oppfører hun seg som en ungkatt og lager lyder som en liten elefant. Hennes pels skinner og øynene lyser. Hun kunne gått for å være en ung voksen katt. Og hun sier klart i fra når hennes Hill’s skål er tom. Allerede når den er ¾ tom setter hun seg ned og stirrer på meg.

- Anna McKnight with cat Chuff

Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress kattefôr. Har fått fôret i snart 5 år. Den gang var han overvektig og hadde en urinveisinfeksjon. Fôret ble anbefalt av dyrlegen. Han aksepterte fôret med en gang og fikk kun 50gram daglig som vi fordelte over tre porsjoner. I løpet av 12 måneder gikk han fra 8 kg til normalvakt 5 kg. Vår dyrlege var veldig fornøyd. Malibu, vi kaller ham Mali, er mine døtres kat.

- Becca Molineux

Fortæl os din historie Fortæl din historie