VISSTE DU AT …?

HUNDEN ELLER KATTEN DIN HAR ET UNIKT ØKOSYSTEM I TARMEN

Hunden og kattens tarmmikrobiom spiller en viktig rolle ikke bare for å balansere fordøyelseshelsen, men også for den generelle kroppsfunksjonen.

MIKROBIOMET ER ET USYNLIG NETTVERK AV BAKTERIER OG ANDRE MIKROORGANISMER SOM TRENGER NÆRING

Akkurat som hos mennesker påvirker dette nettverket av mikroorganismer hunden og kattens fordøyelse, immunhelse, organfunksjon og mer. Disse organismene trenger riktig næring.

FORDI…

HUNDEN ELLER KATTEN DIN KAN DRA FORDELER AV EN SUNNERE AVFØRING, OG MER

Riktige prebiotika kan påvirke allmennhelsen. Akkurat som for en plen eller hage du vil skal blomstre, må du sørge for at du gir plantene næring slik at de trives i det unike miljøet. På samme måte er prebiotika en slags gjødsel som gir næring til tarmbakteriene – og de kan påvirke hundens og kattens allmennhelse og velvære.

Gjennom omfattende forskning har ekspertene hos Hill’s funnet ut at en økning i aktiviteten til gunstige bakterier kan gi betydelige helsefordeler for fordøyelsen – uten å tilføre nye bakterier som ikke er tilpasset mottakeren.

Områder mikrobiomet kan støtte

digestion icon

Fordøyelse

stool quality icon

Avføringskvalitet

immune health icon

Immunhelse

energy icon

Energi

overall organ function icon

Generell organfunksjon

HILL’S ER INDUSTRILEDENDE INNEN PREBIOTISK ERNÆRING AV MIKROBIOMET

Etter mer enn ti års forskning på mikrobiomhelse har veterinærene og ernæringsekspertene hos Hill’s satt sammen en spesiell ernæring som setter mikrobiomhelse fremst innen fordøyelsespleie.

activbiome+ technology badge

SÅ…

VI SATTE SAMMEN EN ERNÆRING SOM ER ETT SKRITT FORAN MED ACTIVBIOME+-TEKNOLOGI

ActivBiome+-teknologi er en revolusjonerende prebiotisk blanding som endrer hvordan du tar vare på hunden og kattens fordøyelseshelse og velvære – nå tilgjengelig i flere Hill's-produkter.

Se ActivBiome+-porteføljen