TERAPEUTISK
ERNÆRING
SOM ER ETT SKRITT FORAN

TERAPEUTISK ERNÆRING FOR Å HJELPE VETERINÆRER MED Å FORANDRE HUNDENS ELLER KATTENS LIV

Når veterinæren identifiserer spesielle ernæringsbehov hos hunden eller katten din, hjelper Hill's Prescription Diet-fôr deg med å pleie den med hver porsjon du gir den.

Hill’s Prescription Diet-fôr tilbyr klinisk dokumentert, terapeutisk ernæring for en rekke tilstander som er unike for hver hund eller katt.

URINVEISHELSE

URINVEISHELSE

VEKTKONTROLL

VEKTKONTROLL

NYREHELSE

NYREHELSE

FORDØYELSESHELSE

FORDØYELSESHELSE

HUDHELSE OG PELS

HUDHELSE OG PELS

Dette er bare noen av de helsetilstandene som Prescription Diet-produktene dekker — bla i det komplette tilbudet nedenfor.

Bla gjennom hundemat Bla gjennom kattemat

Hvert enkelt Hill’s Prescription Diet-fôr er sammensatt med nyskapende ernæringsvitenskap for å hjelpe hunden eller katten din med igjen å kunne leve et best mulig liv. Hill's er stolte over å tilby ernæring som ligger ett skritt foran – uansett hvilken tilstand hunden eller katten din har.

Vårt team av ernæringsspesialister med doktorgrad og veterinærer utfører kliniske studier for å utvikle fôr slik at du kan være trygg på at hunden eller katten din får den beste ernæringspleien vitenskapen kan tilby. Vi tilbyr støtte for helseproblemer, fra fordøyelsespleie til nyrestøtte, sunne urinveier, tannpleie, fôrsensitivitet og mer.

Hvis hunden eller katten din har blitt diagnostisert med et bestemt helseproblem, eller hvis du har mistanke om at den kan trenge ekstra støtte, kan du gjøre en avtale med veterinæren for å få vite mer om hvordan Prescription Diet kan få den til å bli sitt gamle jeg igjen.

Hill's Logo

ANBEFALT AV VETERINÆRER

Som en leder innen banebrytende fôrvitenskap og forskning, er Hill's beæret over å være anbefalt av veterinærer.

100% FORNØYD GARANTI

100% FORNØYD
GARANTI

Hvis du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd, kan du returnere resten av fôret til stedet du kjøpte det og få pengene tilbake, eller et annet produkt.

FINN EN VETERINÆR I NÆRHETEN

Hill's Prescription Diet er terapeutisk ernæring som krever anbefaling fra en veterinær. Du kan bruke vårt praktiske veterinærsøk for å finne en veterinær som kan hjelpe deg med å vurdere hundens eller kattens helsemessige behov.

Kom i gang