Hill´s Logo

ET SKRITT
FORAN FOR ET BEST MULIG LIV

Vår strategVåre hunde- og kattefôr

Panel Helten
Hill´s Logo

ET SKRITT
FORAN FOR ET BEST MULIG LIV

Vår strategiVåre hunde- og kattefôr

Panel Helten

EN FREMTIDSRETTET TILNÆRMING TIL ERNÆRING
FOR HUNDER OG KATTER

I Hill's tenker vi alltid på det neste som kommer for hunden eller katten din, slik at du bare kan nyte øyeblikket. Alt fra å hjelpe hunden din med å nå en sunn kroppsvekt, til klarere øyne hos eldre hunder og katter. Våre hunde- og kattefôr bidrar til å skape forskjeller du kan se, føle og stole på.

 Ernæring basert på Biologi
ERNÆRING BASERT PÅ BIOLOGI

Vi har din hund eller katts unike ernæringsmessige behov i tankene. Alle Hill's fôr er utviklet av en dedikert gruppe veterinærer, ernæringsfysiologer med PhD og matforskere, slik at du kan være trygg på hva du fôrer med.

Om våre fôr

Godkjent av Hunder og Katter
GODKJENT AV HUNDER OG KATTER

Fra analyse av ingredienser til kvalitetskontroll og smak, de 900+ hundene og kattene i vårt globale Pet Nutrition Center (PNC) har hjulpet oss å utvikle fôr som ligger et skritt foran - for å gi hunder og katter et best mulig liv.

Om PNC

ERNÆRING TIL ALLE ALDRE, STØRRELSER OG BEHOV

Alle hunder og katter har sin egen reise, og vi er opptatt av å støtte dem underveis. Om du fôrer for en sunn hverdag, eller for spesifikke ernæringsmessige behov, kan det riktige fôret få frem det beste i din firbente venn.

Prescription Diet Logo
Terapeutisk ernæring for å hjelpe veterinærer å endre livet til hunden eller katten din

Noen ganger kan en enkelt diagnose endre alt. Når veterinæren din påviser spesialiserte ernæringsbehov, hjelper Hill's Prescription Diet fôr deg med å ta vare på hunden eller katten du er så glad i.

Science Plan logo
Biologibasert ernæring for å hjelpe din firbente bestevenn med å få et best mulig liv

Alle hunder og katter fortjener et fôr som holder tritt med deres skiftende behov. Fra å støtte bevegelighet hos hunder, til å hjelpe katter som er ekstra utsatt for hårballer. Hill's Science Plan-fôrene er laget for hvert stadium i en hund eller katts liv.

SAMME HVA SOM KOMMER,
ER VI HER FOR DEG
REGISTRER DEG FOR Å FÅ TIPS OM HUNDER OG KATTER, TILBUD OG MER

Kom i gang