Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Katfôr Kylling & Grønnsak Stew

Støtter fordøyelsen

Fordøyelsen til din katt kan påvirkes av mye og når fordøyelsen slår seg vrang er det riktig utrivelig for alle involverte. Da er det gode nyheter at du kan hjelpe din katt til å få det bedre med et fôr som revolusjonerer måten å håndtere fiberresponsive fordøyelsesproblemer på, ved å sette tarmens mikrobiomhelse – det unike tarmøkosystemet i din katt – fremst i støtten av fordøyelsessystemet.

 

Ernæringspesialister og veterinærer på Hill’s har formulert Hills PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome ernæring med ActivBiome +, et gjennombrudd i ingrediensteknologien, for å støtte en sunn fordøyelse og gi normal avføring..

Denne uimotståelige PRESCRIPTION DIET stuingen gjør det enklere for deg å knytte tettere bånd til din katt, med kokte, oppdelte biter med kylling og tilsatte grønnsaker. Også tilgjengelig i deilig knasende fôrbiter.

Les mer

facebook

Produkt detaljer

 • Hovedfordeler

  Hvordan det fungerer:

  • Med en banebrydende ActivBiome + ingrediens-teknologi, en unik blanding af aktive fibre, der klinisk bevist nærer tarmens mikrobiom ved at understøtte en sund fordøjelse og en større trivsel
  • Høje niveauer af Omega-3 fedtsyrer (DHA og EPA)
  • Optimalt afbalanceret indhold af opløselige og uopløselige fibre

  Hvordan det hjelper:

  Unik sammensetning for å:

  • Støtte positiv mikroflora i tarmen for sunn fordøyelse
   • Støtte normal tarmbevegelse
   • Balansere fordøyesesprosessen

  100% fornøydgaranti Vi er sikre på at ditt dyr vil nyte Hill's™ Prescription Diet™ maten. Vi er så sikre på dette at vi tilbyr 100% penger tilbake garanti.*

  Tillegsinformasjon:

  Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattefôr er ett komplett diettfôr som inneholder all næringen katten din behøver. Henvend deg til din veterinær for mer informasjon om hvordan PRESCRIPTION DIET fôr kan hjelpe din voksne katt å fortsatt nyte et lykkelig og aktivt liv.


 • Fôringsguide

  Hvordan justere fôringsmengde for å holde optimal vekt.

  Juster fôringsmengden for å opprettholde idealvekt. Spør din veterinær om du er usikker.

  For best resultat:

  • Åpnet forpakning dekkes til og settes kjølig.
  • Bland økende mengder av det nye fôret med avtagende mengder av det gamle fôret i en 7-dagers periode eller som anbefalt av din veterinær.
  • Fôr kun med PRESCRIPTION DIET tørrfôr og våtfôr.
  • Gi anbefalt mengde fôr fordelt over flere små porsjoner i løpet av dagen.
  • Ha alltid friskt vann stående framme.
  • Katten bør følges opp av veterinær.

  Anbefalt daglig fôrmengde

  Kroppsvekt (kg) Tørrfôr gram
  2 2
  3 3
  4 3 1/2
  5 4 1/4
  6 + 2/3 per kg

  FÔRINGSVEILEDNING FOR Å KOMBINERE

  FÔRINGSVEILEDNING FOR Å KOMBINERE
  Kroppsvekt (kg) Hermetikk 82g Tørrfôr gram
  2 1 20
  3 1 35
  4 1 45
  5 1 55
  6 + 1 11 per kg

  Hills PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stew Katfôr er en komplett dietetisk fulfôr for reduksjon av akutt intestinale absorpsjonsforstyrrelser og for kompensasjon for maldigestion hos voksne katter. Denne dietetiske katfôr har et økt nivå av elektrolytter, høyt fordøyelige ingredienser og lavt fettinnhold.

 • Ingredienser

  Høykvalitets protein og nøye utvalgte ingredienser.

  med kylling og tilsatt Grønnsaker: Kylling (12%), svinelever, hvete gluten, risstivelse, malt pecan skall, mineraler, rismel, tørr gulrøtter, fordøye, kylling bouillon, linfrø, soyaolje, bygg, tørket sitrusmasse, fisk olje, tørket betesmasse, tørket spinat, tørket tranebær, tørket gresskar, cellulose, fruktoligosakkarider (0,1%), havrefibre, psyllium, taurin, vitaminer og sporstoffer. Samlet grønnsaker (1%).

 • Gjennomsnittlig nærings- og kaloriinnhold

  67 kcal / 2.9 oz (82 g) boks

  Næring Tørrstoff1
  %
  Protein 37.3
  Fett 19.0
  Råfiber 4.5
  Karbohydrater (NFE) 33.1
  Kalsium 0.95
  Fosfor 0.65
  Natrium 0.40
  Kalium 1.02
  Magnesium 0.066
  Taurin 0.45
  Omega-3 fettsyre 1.29
  Omega-6 fettsyre 3.33

  Referanser

  1Næringsstoffet i produktet etter fuktighet fjernes. Det brukes til å foreta direkte sammenligninger av næringsprofiler med forskjellig fuktighetsinnhold.

Prescription Diet

Banebrytende ernæring som kan forandre livet til hunder og katter, og gi trygghet til eiere og veterinærer som tar seg av dem..

Lær mer