Packshot
Alt Text
Bilde av fôret
Hvordan det hjelper
Hvordan det fungerer
Alt Text
Ingrediensliste
Alt Text

Hold musen over bildet for å zoome inn

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Stew kattefôr med kylling og tilsatte grønnsaker

Gi en produktanmeldelse ved å trykke på stjernene:

 

 

TILGJENGELIGE STØRRELSER

82g

Et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm og kompenserer for nedsatt fordøyelse hos voksne katter. Dette fiberberikede fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser.

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome er et våtfôr til katt med et høyt-fiberinnhold som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi for å raskt gi næring til mikrobiomet i tarmen og hjelpe til med å håndtere komplekse GI-problemer.

BEHOV / PREFERANSE

Fordøyelseshelse

LIVSSTADIUM

Voksen, Senior

Hill's

ANBEFALT AV VETERINÆRER
VERDEN OVER

100% garantee logo

For kvalitet, konsistens

og smak,

eller pengene tilbake

Video

850534279

Kattens fordøyelseshelse kan bli negativt påvirket av mange ting, og når katten har fordøyelsesvansker er det en svært ubehagelig opplevelse for alle som er involvert. Den gode nyheten er at du kan hjelpe katten med å føle seg bedre med et fôr som revolusjonerer måten vi håndterer fiber-responsive mage- tarmproblemer ved å sette mikrobiomhelse - det unike økosystemet i tarmen til katten - i fokus ved mage-tarmpleie. Hill’s ernæringsspesialister og veterinærer har satt sammen Prescription Diet Gastrointestinal Biome ernæring med ActivBiome+, en unik ingrediensteknologi som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

Hvordan det fungerer:

  • Med en banebrytende ActivBiome+ teknologi gir det næring til mikrobiomet i tarmen
  • Unik blanding av prebiotiske fibre
  • Stimulerer mikrobiomet i tarmen til å produsere gunstige postbiotika

Hvordan det hjelper:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall.

  • Virker raskt for å gi næring til mikrobiomet i tarmen og fremme en sunn avføring.
  • Fremmer vekst av gunstige baktierier i tarmen for å opprettholde en god fordøyelseshelse.
  • Bidrar til å begrense tilbakefall av fordøyelsesvansker

Tilleggsinformasjon:

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome kattefôr er et komplett diettfôr som inneholder all næringen katten din behøver. Henvend deg til din veterinæren din for mer informasjon om hvordan PRESCRIPTION DIET fôr kan hjelpe din voksne katt å fortsatt nyte et lykkelig og aktivt liv.

Sammensatt for å bidra til

å redusere risikoen for struvitt- og kalsiumoksalatkrystaller

Stolt over å ha hjulpet
13 millioner hunder og katter
fra omplasseringsentere med å finne nye hjem

SAMMENSETNING: Kjøtt og animalske derivater (kylling 12 %), derivater av vegetabilsk opprinnelse, vegetabilske proteinekstrakter, kornprodukter, grønnsaker (1 %), mineraler, oljer og fett, frukt, frø, diverse sukkerarter, egg og eggederivater. Lettfordøyelige ingredienser: Kylling, svinelever, risstivelse, rismel, vegetabilsk olje, fiskeolje.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner 7,5 %, fett 3,8 %, råfiber 0,95 %, råaske 1,2 %, vann 80,0 %, kalsium 0,19 %, fosfor 0,13 %, natrium 0,08 %, kalium 0,20 %, magnesium 0,01 %; pr. kg: Vitamin A 20 578 IE, vitamin D3 288 IE.

TILSETNINGER PR. KG: Næringstilsetninger: 3b103 (jern) 8,1 mg, 3b202 (jod) 0,3 mg, 3b405 (kobber) 0,7 mg, 3b503 (mangan) 1,8 mg, 3b603 (sink) 25,9 mg. Teknologisk tilsetning: Kaliumalginat 4 g.

Voksen vedlikehold Fôringsveiledning for å kombinere

Kattens vekt - kg Mengde per dag - 82 g Hermetikk Mengde per dag - gram
2 1 + 20 g
3 1 + 35 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g per kg

Voksen vedlikehold

Kattens vekt - kg Mengde per dag - 2.9 oz (82 g) Hermetikk
2 2
3 3
4 3 1/2
5 4
6 5
7+ 65 g per kg

Utfodra enbart/kun med detta foder. Det rekommenderas att en veterinär konsulteras före användning. Rekommenderad användningstid: Initialt upp till 12 veckor/uger. Friskt vatten/vand skall vara tillgängligt hela tiden.

TIDLIGERE FÔR

NYTT FÔR

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

 

 

Prescription Diet

Banebrytende ernæring som kan forandre livet til hunder og katter, og gi trygghet til eiere og veterinærer som tar seg av dem..

Lær mer