Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Hold musen over bildet for å zoome inn

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d våtfôr til katt

Gi en produktanmeldelse ved å trykke på stjernene:

 

 

TILGJENGELIGE STØRRELSER

156g

Et komplett diettfôr for reduksjon av ingrediens- og næringsstoffintoleranser hos voksne katter. Dette diettfôret inneholder en utvalgt karbohydratkilde og en hydrolysert proteinkilde.

Sammensatt for å redusere hud- og fordøyelsesymptomer ved fôrintoleranser

BEHOV / PREFERANSE

Fôrsensitivitet

LIVSSTADIUM

Voksen, Senior

Hill's

ANBEFALT AV VETERINÆRER
VERDEN OVER

100% garantee logo

For kvalitet, konsistens

og smak,

eller pengene tilbake

Video

850535801

Fôrsensivitet og fôrintoleranse kan føre til potensielt alvorlige problemer som kan resultere i irritert hud, dårlig pels, øreproblemer og mage-tarmsymptomer. Katter som er fôrsensitive eller fôrintolerante, også kalt negativ reaksjon på mat (AFR), vil typisk ha en unormal respons på bestemte proteiner i fôret. Om din katt har negativ reaksjon på mat er det desto viktigere å gi rett fôr. Hill's ernæringsspesialister og veterinærer har utviklet Prescription Diet z/d klinisk ernæring som er spesielt sammensatt for å redusere hud- og mage-tarmsymptomer ved fôrintoleranser. Det er klinisk dokumentert at z/d bidrar til å unngå negative reaksjoner på mat. Dette hermetiske fôret har en struktur og smak som katten din vil elske.

Hvordan det fungerer:

Med høyt hydrolyserte animalske proteiner Med fiskeolje, økte nivåer av essensielle fettsyrer og høye nivåer av vitamin E Dokumentert blanding av prebiotiske fibre

Hvordan det hjelper:

Bidrar til å redusere tegn på negative fôrrekasjoner Bidrar til å fremme en sterk hudbarriere Fremmer god avføringskvalitet

Tilleggsinformasjon:

ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som raskt gir næring til tarmmikrobiomet for å støtte fordøyelseshelse og velvære.

Sammensatt for å bidra til

å redusere risikoen for struvitt- og kalsiumoksalatkrystaller

Stolt over å ha hjulpet
13 millioner hunder og katter
fra omplasseringsentere med å finne nye hjem

  • SAMMENSETNING: Kjøtt og animalske derivater, derivater av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, oljer og fett, frukt, frø. Proteinkilde: Kyllingleverhydrolysat. Karbohydratkilde: Maisstivelse.

ANALYTISKE BESTANDDELER: Proteiner 9,2 %, fett 5,3 %, råfiber 0,60 %, råaske 1,7 %, vann 72,5 %, kalsium 0,23 %, fosfor 0,20 %, natrium 0,09 %, kalium 0,29 %, magnesium 0,02 %; pr. kg: Vitamin A 28 419 IE, vitamin D3 480 IE.

TILSETNINGER PR. KG: Næringstilsetninger: 3b103 (jern) 13,6 mg, 3b202 (jod) 0,4 mg, 3b405 (kobber) 1,3 mg, 3b503 (mangan) 3,0 mg, 3b603 (sink) 43,3 mg.

Voksen vedlikehold Fôringsveiledning for å kombinere

Kattens vekt - kg Mengde per dag - 156 g Hermetikk Mengde per dag - gram
2 0.5 + 15 g
3 0.5 + 25 g
4 1 + 15 g
5 1 + 25 g
6 1 + 40 g
7+ 1 + 8 g per kg

Voksen vedlikehold

Kattens vekt - kg Mengde per dag - 5.5 oz (156 g) Hermetikk
2 3/4
3 1
4 1 1/3
5 1 1/2
6 1 3/4
7+ 44 g per kg

Merk - for katter som har fått denne ernæringen før ActiveBiome+-teknologien ble tilsatt, er det anbefalt at man gradvis går over til den oppgraderte formelen over en periode på 7 dager. Spør veterinæren din for ytterligere informasjon. Spør veterinæren din om spesifikke fôringsinstrukser til din katt. Dette er kun en veiledning. Gram er den mest nøyaktige målingsformen. For de beste resultatene: – Gå gradvis over til det nye fôret over en periode på 7 dager eller mer. – Det anbefales utelukkende å fôre med Prescription Diet tørrfôr og våtfôr. – Friskt drikkevann må alltid være tilgjengelig. Sørg for at kattens tilstand følges opp av veterinær. – For å forhindre kvelning, oppbevar pakken utilgjengelig for barn og dyr.

TIDLIGERE FÔR

NYTT FÔR

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

Dag 1-2

Dag 3-4

Dag 5-6

Dag 7

 

 

Prescription Diet

Banebrytende ernæring som kan forandre livet til hunder og katter, og gi trygghet til eiere og veterinærer som tar seg av dem..

Lær mer