Phone with photo of a dog

Hjelp oss med å gi katter og hunder på omplasseringssentre den nye sjansen som de fortjener

Sammen kan vi ved hjelp av #OppdragVennForLivet tilby omplasseringskatter og -hunder premium ernæring. Du trenger bare å dele et bilde av hunden eller katten din på Instagram og bruke emneknaggen #OppdragVennForLivet. For hvert innlegg gir vi en porsjon med fôr* til trengende katter og hunder på omplasseringssentre. Vanskeligere er det ikke.

Følg med for å se hvor mange hunder og katter på omplasseringssentre vi gir mat til med din hjelp

0

Se andre sine innlegg

#OppdragVennForLivet er et månedslangt tiltak der du kan utgjøre en forskjell på flere andre måter. Følgende er forslag til hvordan du kan bidra:

Kjøp en pose og hjelp katter og hunder på omplasseringssentre

Hill's er engasjert i å sørge for at omplasseringskatter og -hunder får mat gjennom Food, Shelter & Love-programmet vårt. Hver gang du kjøper Hill's-fôr, støtter du vår innsats for å gi disse kjærlige kattene og hundene mat.

Samarbeid med oss om å gi omplasseringskatter og -hunder den førsteklasses ernæringen som de trenger, for å gi dem en mulighet til å bli adoptert til et hjem for livet.

Adopt Icon

Adopsjon av en ny katt eller hund

Er du klar for en ny firbeint venn? Mange omplasseringssentre har endret retningslinjer for adopsjon for å skape et tryggere miljø. Det beste første steget er å ringe på forhånd og avtale besøkstid.

Les tips om å adoptere katter og hunder

Girl petting a dog
Foster icon

Bli fosterforelder

Er du usikker på om du er klar for den livsvarige forpliktelsen som adopsjon av en hund eller katt innebærer? Du frigjør plass på et omplasseringssenter ved å bli fosterforelder til en hund eller katt, samtidig som du bidrar med sosialisering.

Les tips om å bli fosterforelder for hunder og katter

Donate Icon

Du kan gi

Det er mange måter å støtte et omplasseringssenter på med donasjoner. Se på følgende "ønskeliste" for en oversikt over typiske ting som omplasseringssentre trenger.

Finn et omplasseringssenter i nærheten

  • Tepper og håndklær
  • Fôr/godbiter til hunder og katter
  • Lite brukte tyggeleker
  • Bånd eller seler
  • Katte-/hundesenger
  • Rekvisita
  • Håndgel
  • Søppelposer
  • Pengedonasjon
Man holding a cat
Volunteer icon

Meld deg som frivillig

Å melde seg som frivillig er en av de beste måtene å hjelpe et lokalt omplasseringssenter på. Følgende er forslag til hvordan du kan bidra:

HUNDEPASSER

Hjelp hunder på omplasseringssentre med sosialisering mens du gir dem en daglig tur med mosjon og frisk luft.

FOTOGRAF

Ta bilder for å vise hundens eller kattens sanne natur og fremme sjansen dens for adopsjon.

VASKERI

Omplasseringssentre trenger alltid rent sengetøy, lakener og håndklær.

DYREREDNING

Frivillige innen dyreredning redder hunder og katter som er i fare som følge av en krisesituasjon eller naturkatastrofe.

Fordi hvert omplasseringssenter har sine egne behov, er det best å ringe på forhånd og spørre hva det er de trenger mest.

Finn et omplasseringssenter i nærheten

Share icon

Kan du ikke gi husly til noen akkurat nå? Bli en talsperson for hunder og katter på omplasseringssentre.

Ved å dele din beundring for #OppdragVennForLivet på sosiale medier oppmuntrer du andre til å ta del eller adoptere. Gi din støtte i dag! 

Man petting a dog

Food, Shelter & Love-programmet til Hill’s

Food, Shelter & Love-programmet til Hill’s har til nå hjulpet mer enn 11 millioner omplasseringshunder og - katter med å finne nye hjem, gitt bort mer enn 235 millioner euro i mat og samarbeidet med over 1000 omplasseringssentre over hele verden.

*Hill’s forplikter seg til å donere opptil 100 000 måltider med hunde- og kattefôr til omplasseringssentre i Europa og Russland. 1 måltid i norske kroner svarer til en donasjon på minimum NOK 13,- fordelt blant deltagende norske omplasseringssentre (Opp til max. NOK 20 000.). Gjelder kun i April 2021.