Som mennesker trenger også hunder og katter et balansert mage-tarm-mikrobiom. Hva er da mikrobiomet? Dette økosystemet, som forekommer i hundens og kattens fordøyelseskanal, inneholder milliarder av ulike mikroorganismer – inkludert både ønskede og uønskede bakterier som er unike for hver enkel hund og katt. Ved å bruke ernæring til å balansere mikrobiomet i hundens og kattens tarm, kan vi påvirke overgangen mellom akutt eller kronisk mage-tarm-sykdom og helse.

Hjelpe hundens og kattens helse blomstre ved hjelp av FORDELENE MED MAGE-TARM-MIKROBIOM

Hva er da mikrobiom, i enkle trekk? Se for deg hundens eller kattens mikrobiom som et mini-økosystem som er viktig ikke bare for hundens og kattens fordøyelseshelse, men også for deres generelle velvære. Som med gressplenen og hagen, hvis du vil at den skal vokse godt og blomstre, må du sørge for å velge planter som trives i det konkrete miljøet.

Med ny innsikt i tarmmikrobiomhelse og ernæring vet vi at ved å innlemme en dynamisk blanding av fiberrike ingredienser, inkludert prebiotika for hunder og katter, kan vi støtte og fremme "økosystemet" som allerede eksisterer i tarmen – nemlig mikrobiomet.

Etter mer enn et tiår med forskning på mikrobiomhelse, er Hill's blant hunde- og kattefôrindustriens fremste innen feltet mikrobiomernæring.

TENKE UTENFOR DEN TRADISJONELLE BOKSEN

Tradisjonelt ble hunder og katter med fiber-responsive fordøyelsesproblemer, som kronisk diaré eller forstoppelse, behandlet på et par vanlige måter - fiberbasert kostholdsfôr, probiotika for hunder og katter eller hjemmelaget kylling og ris. Hver av disse har sine fordeler og ulemper:

fiberbasert

Fiberbasert kostholdsfôr

FORDELER:
Påvirker vannbalansen i hundens og kattens tykktarm for å takle symptomer på fordøyelsessykdom (hundens diaré, kattens forstoppelse)

UTFORDRINGER:

  • kan ta lengre tid før det virker
  • gir ikke nødvendigvis helsefordeler for hele fordøyelsen
probiotika

Probiotika for hunder og katter

FORDELER:
Kan hjelpe med akutt diaré hos hunder

UTFORDRINGER:

  • takler ikke nødvendigvis hovedårsaken
  • ikke tilpasset mottaker (fungerer ikke med hundens eksisterende mage-tarm-mikrobiom)
hjemmelaget

Hjemmelaget kylling og ris

FORDELER:
Mild mot magen

UTFORDRINGER:

  • ernæringsbalanse
  • problemer med tillagning

En ny tilnærming til mage-tarm-pleie MIKROBIOMET

Forskning har lenge vist at tarm-mikrobiomet til hunden og katten kan påvirke fordøyelseshelsen betraktelig. Banebrytende ny vitenskap fremhever derimot viktigheten av hundens og kattens tarm-mikrobiom, ikke bare for deres reaksjon på fordøyelsesproblemer, men også i å avgjøre deres generelle velvære. Ernærer og støtter mage-tarm-mikrobiomet, og åpner derfor dørene for nye muligheter for fordøyelseshelse og kumulativ helse.

Etter mer enn et tiår med analysering av mikrobiomet, har Hill's Pet Nutrition - en global leder innen biologibasert ernæring for hunder og katter - blitt en pioner i studiet av mikrobiomhelse hos hunder og katter. Hill's bruker avansert teknologi til å forstå mage-tarm-mikrobiomet, deriblant nye metoder slik som neste generasjons sekvenseringsteknologi. Ved hjelp av denne innsikten har Hill's funnet ut at hundens og kattens gastrointestinale helse kan bli positivt påvirket av ernæring - uten å måte tilføre nye bakterier som ikke er tilpasset mottaker.

Med denne teknologien setter Hill's mikrobiomhelse i fronten av mage-tarm-helse, og arbeider kontinuerlig med å fremme regelmessig, sunn avføring på en naturlig måte ved å balansere hundens eller kattens egne, unike tarmmikrobiomer.

Tilgjengelig nåBanebrytende nytenkning som setter mikrobiomhelse i fokus innenfor gastrointestinal pleie.

Les mer

Spør veterinæren om mer informasjon og rettledning om hva som er best for hudens eller kattens tarmmikrobiomhelse.