[ ↓ skip to navigation ↓ ]
Brown and black cat licking lips over a bowl of cat food

All ernæring som
katter behøver, finnes
i VetEssentials

Hill’s™ VetEssentials er et fordelsaktig kattefôr som støtter de fem essensielle helsebehovene hos katter i alle livsfaser.

Unike teknologier i VetEssentials

Hill’s har hjulpet hunder og katter med å oppnå livslang god helse i over 70 år. Utsøkt smak og innovative ernæringsmessige fremskritt for bedre helse hos katter og hunder er vår høyeste prioritet. Med hundens og kattens beste i tankene har Hill's utarbeidet følgende unike teknologier for bruk i fôret:

for et sunnere liv!

Du har sunne vaner for å holde deg frisk. Sørg for at katten din har den samme muligheten! Her er noen sunne vaner som bidrar til at katten føler seg i toppform hver dag …

Munnhygiene

Munnhygiene

Hill’s klinisk dokumenterte teknologi holder kattens tenner rene mens den tygger, takket være fôrkuler som "pusser" tennene.

Mer om munnhygiene

Lek

Lek

Hold katten ung, aktiv og glad ved daglig lek! Aktiv lek styrker båndet mellom katten og eieren.

Mer om lek

Optimal
ernæring

Optimal ernæring

Ernæring er meget viktig for et sunt og langt liv for katten. Sørg for at den får riktig fôr i alle livsfaser, slik at den er frisk og sunn hele livet.

Mer om fôring

Hudpleie

Hudpleie

Et fôr med riktige mengder av omega-3 og -6 fettsyrer, samt regelmessig stell og pleie, vil bidra til at katten alltid har praktfull hud og pels holder seg praktfullt.

Mer om stell og pleie

Vekt
-kontroll

Vektkontroll

Sunn vekt betyr en sunnere katt. Kombiner vanlig mosjon med dokumenterte nivåer av L-karnitin, eller med sammensetningen for vedlikehold av vekt som finnes i Hill’s™ VetEssentials for katt.

Mer om vekt

Mosjon

Mosjon

Regelmessig mosjon gjør at katten forbrenner kalorier og at skjelettet og musklene holdes sunne. Sett av tid til mosjon hver dag slik at katten bruker energi og holder seg i form.

Mer om mosjon

Fôr for alle livsfaser til katten

Visste du at kattens ernæringsbehov endres i løpet av livet?

Type fôr

 • Alle
 • Tørrfôr
 • Hermetikk
 • Porsjonsposer
Finn

KITTEN

under ett år

Kattunge

Kattunger opplever mange endringer i løpet av vekst- og utviklingsfasene. Det er ikke bare bare å bli voksen! Kattunger trenger mye energi og protein til fornyelse av celler i tillegg til balanserte mineralnivåer for å sikre sunn vekst. Riktige mengder av omega-3 fettsyrene DHA og EPA er dokumentert å være nyttig for utviklingen av sunn hjerne og syn, mens gode antioksidanter støtter utviklingen av immunforsvaret. Kattunger behøver lettfordøyelig fôr som er skånsomt mot magen og velsmakende nok til at de gleder seg til hvert måltid.

Type fôr

 • Alle
 • Tørrfôr
 • Hermetikk
 • Porsjonsposer
Finn

YOUNG ADULT

1-6 år

Unge voksne

Behovene til unge voksne katter kan oppsummeres ganske enkelt: Vedlikehold! Å holde den voksne katten sunn og frisk krever noe oppmerksomhet og omtanke men det er absolutt verd bryet! Den riktige balansen av mineraler, energi og lettfordøyelig fiber bidrar til å holde katten i form og til å opprettholde sunn organfunksjon gjennom hele voksenlivet og opp i moden alder. Vedlikehold av god helse her og nå er nøkkelen til bedre helse senere!

Typer fôr

 • Alle
 • Tørrfôr
 • Hermetikk
 • Porsjonsposer
Finn

ADULT
Kastrerte katter

1-6 år

Unge voksne kastrerte katter

Kastrerte katter trenger ikke like mange kalorier for å vedlikeholde idealvekt, de har derfor anlegg for å legge på seg. Overvektige kastrerte katter blir over tid utsatt for andre relaterte helsemessige forhold. Det er derfor meget viktig å holde katten slank og i god form etter kastreringen. Lettfordøyelig fôr med den rette fiberblandingen sørger for at fordøyelsessystemet fungerer optimalt. Høye nivåer av antioksidanter bidrar til å styrke immunforsvaret for et langt og sunt liv.

Type fôr

 • Alle
 • Tørrfôr
 • Hermetikk
 • Porsjonsposer
Finn

MATURE ADULT

7+ år

Modne voksne

Modne voksne katter har spesielle ernæringsmessige behov. Sunn sjel i et sunt legeme! - krever friske organer og skjelett, et godt immunforsvar, sterke tenner og mye mer. Eldre katter som føler seg unge og i god form, kan unngå helseproblemer som ofte er knyttet til aldring.

Type fôr

 • Alle
 • Tørrfôr
 • Hermetikk
 • Porsjonsposer
Finn

MATURE ADULT
Kastrerte katter

7+ år

Modne voksne kastrerte katter

Kastrerte katter trenger ikke like mange kalorier for å vedlikeholde idealvekt, de har derfor anlegg for å legge på seg. Overvektige kastrerte katter blir over tid utsatt for andre relaterte helseproblem. Det er derfor meget viktig å holde katten slank og i god form etter kastreringen. Lettfordøyelig fôr med den rette fiberblandingen sørger for at fordøyelsessystemet fungerer optimalt. Høye nivåer av antioksidanter bidrar til å styrke immunforsvaret for et langt og sunt liv.

Spesialernæring for kastrerte katter

Finn ut mer om fordelene med
NYE Hill’s™ VetEssentials
NeuteredCat™

Fås i to utsøkte smaker
for voksne og modne katter

Finn ut mer

Registrer deg og få 50 kr i avslag
når du kjøper fôr fra Hill’s™

Se fordelene med å kjøpe fôr som selges kun hos veterinær, og les vårt månedlige nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og informasjon om stell og pleie av katt. Opplev fordelene med å være registrert som bruker hos Hill's i dag, og bli med i trekningen om å VINNE ett års forbruk av kattefôr.

Registrer deg nå

*Betingelser og vilkår gjelder

Hvor du kan kjøpe
Hill’s™ VetEssentials

VetEssentials selges kun hos veterinær.

Finn nærmeste veterinær

[ ↑ skip to content ↑ ]