[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Satsing på
fôrkvalitet og trygghet

Setter trygghet først
i alle ledd

Hill's-logoen er et bevis på at du gir dyret det aller beste. Gjennom rutinemessig kvalitetssikring og kontroller har Hill's satt noen av de høyeste standarder i dyrefôrbransjen.


Produktutvikling

Mer enn 150 veterinærer, forskere, teknikere og ernæringsfysiologer ved Hill’s utvikler fôrene Science Plan™ og Prescription Diet™ for å tilfredsstille din hund eller katt sine behov både når det er friskt og når det er sykt. Alle ingredienser er analysert for å sikre at de er trygge når de tilsettes fôret. Vi analyserer våre produkters ingredienser for over 100 næringsstoffer for å sikre at din hund eller katt får den nøyaktige sammensetningen det trenger.


Leveranser av ingredienser

Vi inspiserer alle ingredienser mikrobiologisk, sensorisk og kjemisk og tester for fremmedlegemer for å gi deg trygghet når du fôrer din hund eller katt. Kun leverandører som oppfyller de strengeste kvalitetskrav til råvarer godkjennes av Hill's. Alle steder for alle leverandører kvalifiseres separat for å sikre konsistens i ingrediensenes kvalitet.

Produktproduksjon

Produktkvaliteten overvåkes kontinuerlig og dokumenteres elektronisk gjennom elektroniske kvalitetskontroller gjennom hele produksjonsprosessen. Vi gjennomfører årlige revisjoner av våre kvalitetssystemer for alle produksjonsanlegg for å sikre at vi oppfyller de høye standarder hunden/katten din fortjener. Vår produksjon samsvarer med standarder til Good Manufacturing Practices (GMP) og American Institute of Baking (AIB), slik at fôret produseres under rene og sanitære gode forhold.


Ferdig produkt

Vi utfører daglige sikkerhetssjekker på alle Hill's Science Plan- og Hill Prescription Diet-produkter for å sikre tryggheten til fôret. Hos Hill's blir alle fôrprodukter skannet for fremmedlegemer. Alle ferdige produkter er fysisk inspisert og testet for viktige næringsstoffer for å bidra til å sikre at hunden/katten din får et konsistent produkt.

[ ↑ skip to content ↑ ]