[ ↓ skip to navigation ↓ ]
 The power of precise nutrition

Hvorfor nøye balansert ernæring har en betydning

For mye eller for lite av bestemte næringsstoffer kan ha en betydning for din hund eller katts helse og velvære. Derfor er det viktig ¨å gi en ernæring som er nøye balansert med den riktige blandingen av høykvalitetsingredienser. Med Hill’s™ Science Plan™ kan du være sikker på at du gir et fôr som hjelper hunden eller katten din med å holde seg frisk.

Mer om viktigheten av ernæringMøt din hund eller katts spesifikke behov

Hunder og katter har spesifikke ernæringsmessige behov avhengig av alder, størrelse og sensitivitet. Hill’s Science Plan serien har blitt utviklet for å hjelpe til med å sikre at valper og kattunger får den beste starten i livet, voksne hunder og katter holder seg i toppform og at eldre hunder og katter holder seg oppmerksomme og spreke.

Find the Science Plan product that meets the specific needs of your petKlinisk beviste antioksidanter

Alle Science Plan produktene inneholder en klinisk bevist antioksidantformel som hjelper til med å vedlikeholde et sunt immunforsvar, noe som er essensielt for å holde hunden eller katten i toppform hele livet.

Opdag fordelene ved antioxidanterNøyaktig ernæring gir høyest verdi

Med et fôr så næringsrikt og lett fordøyelig som vårt, trenger ikke hunder og katter å spise så mye for å få all næringen de trenger. Derfor varer en pose med Hill’s Science Plan lenger en du kanskje tror - noe som gjør det enda mer kostnadseffektivt.

Vi hos Hill's har selv hunder og katter, så vi vil ikke gå på kompromiss med kvaliteten. Vi bruker kun ingredienser av svært høy kvalitet for å lage produkter som smaker kjempegodt. Vi er så sikre på at din hund eller katt vil elske Hill’s Science Plan, at vi gir en 100% tilfredshet eller pengene tilbake garanti.

Rull pilen over pakkene nedenfor og klikk for å finne ut mer om hvert enkelt produkt.

[ ↑ skip to content ↑ ]