[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Antioksidanter

Trusselen frie radikaler

Celler er kontinuerlig under angrep fra sammensetninger som kalles frie radikaler ". De genereres som en «biprodukt» av kroppens eget stoffskifte, eller som et resultat av eksterne faktorer som forurensning. Frie radikaler kan drepe celler ved å skade membranen, enzymer og DNA som finnes. Frie radikaler utgjør en særlig risiko til cellene i nervesystemet og immunsystemet, og det mistenkes også at de bidrar til utviklingen av mange sykdommer og utbrudd av for tidlig aldring.

Hvordan antioksidanter hjelper

Antioksidanter forhindrer at frie radikaler skader cellene. Mens kroppens normale antioksidantforsvar gir noe beskyttelse, gir tillegg av antioksidanter i kostholdet et ekstra "aktivt skjold 'som støtter de naturlige forsvarene.

Klinisk beviste antioksidanter

Hill Science Plan fôr inneholder en unik kombinasjon av antioksidanter som vitamin E og C, beta-karoten og selen. Den overlegne antioksidantformelen er klinisk bevist til å bidra til opprettholdelse av hundens og kattens helse, redusere risikoen for sykdom og styrke immunforsvaret.

Beskytter valper og kattunger

Fordi valper og kattunger er spesielt utsatte for frie radikaler,inneholder Hill's Science Plan Healthy Development antioksidanter som er klinisk beviste at bidrar til å bygge sunne immunforsvar helt fra starten.

[ ↑ skip to content ↑ ]