[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Anbefalt av veterinærer over hele verden

Dyrleger i hele verden anbefaler Hill’s til sine kunder. Og gir det også til sine hunder og katter. Spør for eksempel den tyske dyrlegen Christina Fach: hun gir sine enge hunder Science Plan og anbefaler det også til sine kunder.

«Jeg gir Hill’s Science Plan til mine hunder fordi jeg tror at et velbalansert fôr av høy kvalitet er veldig viktig for å holde dem sunne og i god form. Av samme grunn anbefaler jeg Science Plan til mine kunder. De forteller meg ofte hvordan dette fôret gir deres hunder og katter en flott pels. Og i tillegg elsker hunden og kattene samken og det er skånsomt mot mage og tarm.»

Hvorfor stoler så mange veterinærer på oss?

Vi har over 150 veterinærer, ernæringsforskere og fôrspesialister som skaper nye produkter og forbedrer eksisterende produkter som alle hjelper å gi din hund og katt til et langt og sunt liv.

Våre eksperter studerer også hva hunder og katter foretrekker å spise for å få kunnskap om hvordan smak, aroma og konsistens til fôret kan være med på å skape en nøye avbalansert ernæring. Resultatet er en komplett, nøye avbalansert ernæring som din hund eller katt vil elske å spise.

Ikke rart at Hill’s har tillit hos mange millioner hunde- og katteeiere siden 1948.

[ ↑ skip to content ↑ ]