[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kvalitetsingredienser gir fôr med meget god smak

Vi på Hill’s vet at du kun vil ha det beste for din hund og katt. Derfor anvender vi kun ingredienser av meget høy kvalitet i alle våre fôr for også å gi fôret en meget god smak.

Hva får våre fôr til å smake så bra?

  • Hill’s fôr blir laget av de fineste, naturlige ingredienser med den beste kvaliteten.
  • Luktesansen er meget velutviklet hos hund og katt og meget viktig ved identifisering og valg av fôr. Og hunder foretrekker fôrkuler med mer tyggemotstand mens kattene liker glattere og sprøere fôrkuler.
  • Derfor har fôrkulene forskjellig form og størrelse for å ta hensyn til hva hundene eller kattene foretrekker.
  • Hills’ anvender de mest moderne produksjonsteknikker med så lite bearbeiding av råvarene som mulig. Resultatet er et trygt og meget smakelig fôr med høy ernæringsverdifor hund og katt.

Hva gjør fôret interessant for din hund eller katt?

Det er en vesentlig forskjell på hvordan mennesker og hund eller katt velger hva de vil ha for mat. Hunder og katter bryr seg mye mindre om hvordan maten ser ut, spesielt fargen. De blir mer påvirket av lukt og smak. Kvaliteten og hvor friske ingrediensene er påvirker smaken og hunder og katter smaker fort forskjellen her.
Hunder og katter foretrekker også forskjellig form og konsistens på fôret. Generellt sagt liker hunder fôrkuler med tyggemotstand mens kattene liker glattere og sprøere fôrkuler. Derfor tilbyr Hill’s  fôrkuler med forskjellig form og størrelse for å ta hensyn til hva hundene eller kattene foretrekker.

Når du velger Hill’s Science Plan får din hund eller katt et fôr av høyeste kvalitet med en god smak. Vi på Hill’s er så sikre på at din hund eller katt vil elske vår fôr. Derfor gir vi deg 1005 garanti. Enten er du fornøyd eller du får pengene tilbake.

[ ↑ skip to content ↑ ]