[ ↓ skip to navigation ↓ ]

For din kattunges sarte mage og tarm – Oppdag Hill’s™ Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse!

Hill’s™ Science Plan™ kitten produktene inneholder DHA, en type omega-3 fettsyre som også finnes i morsmelken og som er meget viktig for utvikling av hjernen. Og for å hjelpe til i overgangen fra morsmelk til fast føde har vi laget Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse som har en myk konsistens som din kattunge vil elske. Sammensatt av høyverdige ingredienser som støtter optimal vekst er dette et meget lett fordøyelig fôr som din kattunge vil ta til seg med stor glede.

Variasjon for kattunger fra tre ukers alder

Med moussen, posteien og tørrfôret som lett kan bløtes opp gir Hill’s deg en variasjon i fôrtype og tekstur som gjør at du lett kan finne det din kattunge foretrekker. Da alle fôrtypene her dekker kattens behov fram til et års alder behøver du ikke bytte fôr når du har funnet det som passer best. Dette er ikke bare praktisk for deg men også meget bra for kattungen.

Hvordan fôre din kattunge

Din lille kattunge har en liten mage! Derfor er best å fôre med mange små porsjoner fordelt over dagen. Fram til seks månders alder kan det være bra å servere mat fire ganger daglig, alltid i en ny og ren skål.

For mer om fôring av din kattunge se www.hillspet.no/nn-no/puppy-kitten-club/kitten.html

[ ↑ skip to content ↑ ]