[ ↓ skip to navigation ↓ ]

November news

Sist oppdatert: 24/11/2016
Er hunden eller katten din plaget med nyre- og leddproblemer? Nå finnes det et fôr som tar seg av begge deler! Vi introduserer den ENESTE nyreløsningen som også forbedrer bevegeligheten med den fulle virkningen til k/d™ og j/d™: Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™+Mobility!
Sist oppdatert: 14/11/2016
Å oppdra en ung hund krever mye tid og krefter, og det kan føles litt overveldende til tider. Men ingenting er som når valpens nye tenner kommer. Og akkurat når du tror at det verste er over, kommer nye «utbrudd».
Sist oppdatert: 14/11/2016
Folk har alltid vært fascinert av kattens ofte litt mystiske vesen. Det er ikke lett å finne ut hva de tenker eller føler, men det finnes en rekke myter og sagn om katter som trenger en korrigering.
Sist oppdatert: 24/11/2010 06:32:00
Treat your pet to the ultimate pampering and grooming experience at Harrods luxurious new pet day spa. Catering for most pets including cats and dogs, The Pet Spa at Harrods has been specifically designed to provide a calm, relaxing and safe retreat in which pets can be groomed, preened, indulged and revitalised. Hill’s are proud to be the Nutritional partner of The Pet Spa at Harrods.
Sist oppdatert: 07/11/2013
Hill’s™ Prescription Diet™ y/d™ har nå en ny sammensetning med bedre smak som er klinisk dokumentert å gi katten din en sunnere skjoldbruskkjertel på bare 3 uker!
Sist oppdatert: 12/11/2010 11:35:00
Come and meet us at consumer and county shows.
[ ↑ skip to content ↑ ]