[ ↓ skip to navigation ↓ ]

May news

Sist oppdatert: 12/05/2016
Hill’s Pet Nutrition tilbakekaller frivillig et begrenset antall produksjonspartier av visse typer porsjonsposer til katt. Disse produktene kom på markedet i Norge tidligst januar 2016.

Grunnet en feil hos en ingrediensleverandør inneholder disse produktene høye nivåer av jern. Jern er et essensielt næringsstoff for katt, men for høye nivåer kan forårsake fordøyelsesproblemer, inkludert diare og oppkast og mer alvorlige helseproblemer. Hvis du har noen av disse produktene hjemme, så ikke gi de til katten din, og kontakt veterinær hvis du er bekymret. For mer informasjon og fullstendig liste over berørte produkter med spesifisert “best før” dato vær vennlig å klikk her.
Sist oppdatert: 20/05/2014
Stress. Alle er utsatt av og til, til og med dyr. Stress kan påvirke kattens helse og kan også føre til visse typer urinveislidelser. Men hvorfor blir katter stresset?
Sist oppdatert: 09/05/2014
Har miniatyrhunden lagt på seg litt?
Sist oppdatert: 22/05/2013
Gratulerer til vinneren av et års forbruk av Hill's för Ingelise Tang Thomsen.
Sist oppdatert: 11/05/2011 13:00:00
Velkommen til Hill’s webside som har fått nytt utseende. Vi har oppfrisked designen for å forbedre din ekspertise ved å gjøre det enda enklere for deg å finne ut hvordan Hill’s kan hjelpe deg med ta enda bedre vare på hunden eller katten din.pet.
[ ↑ skip to content ↑ ]