[ ↓ skip to navigation ↓ ]

March news

Sist oppdatert: 24/03/2015
Delta i 10 Ukers Utfordringen. Deltakerne får nok Science Plan™ Perfect Weight for deltakelse i utfordringen (pluss gode fitnesstips for dyret), noe som gjør det enklere å få dyret tilbake i sunn vekt. Hva venter du på?
Sist oppdatert: 10/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ inneholder NY Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technology™, som gjør k/d™ mer tiltalende enn noen gang! EAT Technology ™ er klinisk dokumentert ernæring som har vist seg å bidra til å bedre appetitten hos katter med nyresvikt gjennom økt smaks- og lukt-appell. Nå kan du bidra til at katten gleder seg over måltidene igjen, akkurat som før!
Sist oppdatert: 28/03/2014
Urinerer katten utenfor tissekassen? Anstrenger den seg når den urinerer? I så tilfelle kan det være at den har FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease) - en vanlig, men alvorlig og smertefull lidelse - som man ofte enkelt kan håndtere bare ved å bytte fôr.
Sist oppdatert: 20/03/2014
Dyrleger i hele verden anbefaler Hill’s til sine kunder. Og gir det også til sine hunder og katter. Spør for eksempel den tyske dyrlegen Christina Fach: hun gir sine enge hunder Science Plan og anbefaler det også til sine kunder.
Sist oppdatert: 14/03/2014
Dersom katten din har en urinveislidelse, kan det være en trøst å vite at riktig fôr, anbefalt av veterinæren, kan bidra til at katten føler seg bedre samt hindre at lidelsen oppstår igjen. NYE Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress, med ingredienser for kontroll av stress, er klinisk dokumentert å redusere tilbakefall av symptomer på FIC (Feline Idiopathic Cystitis), en vanlig sykdom i de nedre urinveiene.
Sist oppdatert: 10/03/2014
God ernæring handler ikke bare om ingrediensene, men også riktig mengde og balanse mellom ingrediensene. Derfor har våre eksperter skapt et balansert fôr spesifikt sammensatt for å møte behovene til din hund og katt.
[ ↑ skip to content ↑ ]