[ ↓ skip to navigation ↓ ]

January news

Sist oppdatert: 18/01/2017
vDersom hunden din har fordøyelsesbesvær, ønsker du å lindre plagene på en trygg måte. Heldigvis ligger ofte svaret i valg av riktig hundefôr. Nå inneholder Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ innovative nye ingredienser som gjør det enda enklere å løse daglige fordøyelsesproblemer.
Sist oppdatert: 02/01/2017
Veterinæren gjør mer enn å sette sprøyter og det er mange grunner til at katten din trenger en god veterinær. Kanskje er du en nybakt katteier, familien har nylig flyttet, eller katten har behov for medisinsk behandling. Uansett hva årsaken er, er det viktig å finne en veterinær til katten som du og katten synes det er behagelig å oppsøke.
Sist oppdatert: 02/01/2017
«Hvorfor spiser hunden avføring?» Dette er ikke et uvanlig spørsmål fra folk som har hund. Hvis hunden ser avføringen som et måltid er det naturlig å bli forvirret og synes at det er ekkelt samtidig som du lurer på hvorfor den gjør dette.
Sist oppdatert: 12/01/2016
Små hunder! Det er på tide å slappe av! Stress kan forårsake eller bidra til fordøyelsesproblemer. En god nyhet er at riktig fôr virkelig kan hjelpe. Finn ut hva NYE Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress kan gjøre for din stressede hund i dag!
Sist oppdatert: 27/01/2015
10 Ukers Utfordringen og NYE Science Plan™ Perfect Weight vil være til hjelp. Ta utfordringen, så deltar du i konkurransen om gratis fôr og tips om hvordan du kan hjelpe dyret ditt å redusere vekt. Meld deg på i dag!
Sist oppdatert:
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
Sist oppdatert: 22/02/2013
“Tjenestehunder” er helter, og de vi ser i hverdagen er ofte politihunder og førerhunder. En annen gruppe, som vi ikke ser så ofte, er redningshunder.
Sist oppdatert: 22/02/2013
Sover katten i sengen din? En nylig undersøkelse viste at over 90 % av katteeierne lar katten sove i soverommet, mens 50 % lar den sove i sengen.
[ ↑ skip to content ↑ ]