[ ↓ skip to navigation ↓ ]

In the last year news

Sist oppdatert: 16/08/2017
Det å ha en sensitiv mage og hud er et stort problem for både hund og katt, og disse plagene sees ofte sammen. Nå kan eiere fore sine kjæledyr med et for som støtter de begge, nemlig nye Science Plan Sensitive Stomach & Skin!
Sist oppdatert: 07/07/2017
Å ta hånd om eldre hunder har sine utfordringer, men båndet mellom deg og hunden gjør at hvert minutt dere har sammen er verdifullt for dere begge. Derfor vil ha så mange slike øyeblikk som mulig. Så hvordan kan du få den aldrende hunden din til å føle seg ung?
Sist oppdatert: 23/06/2017
Riktig fôr – sammensatt etter tiår med forskning på aldring– kan utgjøre en stor forskjell for katten din på 7+! Science Plan™ Youthful Vitality er akkurat det eldre katter trenger: Utviklet med ingredienser som støtter energi & vitalitet, hjernefunksjon, blank pels og mer!
Sist oppdatert: 27/02/2017
Nå kommer fôret som katter og hunder elsker med et nytt utseende. Snart kan du finne den flotte nye pakken i hyllene hos din favorittdyrebutikk. Hvis du ikke har en favoritt ennå så finn en butikk nær deg.
Sist oppdatert: 18/01/2017
vDersom hunden din har fordøyelsesbesvær, ønsker du å lindre plagene på en trygg måte. Heldigvis ligger ofte svaret i valg av riktig hundefôr. Nå inneholder Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ innovative nye ingredienser som gjør det enda enklere å løse daglige fordøyelsesproblemer.
Sist oppdatert: 02/01/2017
Veterinæren gjør mer enn å sette sprøyter og det er mange grunner til at katten din trenger en god veterinær. Kanskje er du en nybakt katteier, familien har nylig flyttet, eller katten har behov for medisinsk behandling. Uansett hva årsaken er, er det viktig å finne en veterinær til katten som du og katten synes det er behagelig å oppsøke.
Sist oppdatert: 02/01/2017
«Hvorfor spiser hunden avføring?» Dette er ikke et uvanlig spørsmål fra folk som har hund. Hvis hunden ser avføringen som et måltid er det naturlig å bli forvirret og synes at det er ekkelt samtidig som du lurer på hvorfor den gjør dette.
Sist oppdatert: 24/11/2016
Er hunden eller katten din plaget med nyre- og leddproblemer? Nå finnes det et fôr som tar seg av begge deler! Vi introduserer den ENESTE nyreløsningen som også forbedrer bevegeligheten med den fulle virkningen til k/d™ og j/d™: Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™+Mobility!
Sist oppdatert: 14/11/2016
Å oppdra en ung hund krever mye tid og krefter, og det kan føles litt overveldende til tider. Men ingenting er som når valpens nye tenner kommer. Og akkurat når du tror at det verste er over, kommer nye «utbrudd».
Sist oppdatert: 14/11/2016
Folk har alltid vært fascinert av kattens ofte litt mystiske vesen. Det er ikke lett å finne ut hva de tenker eller føler, men det finnes en rekke myter og sagn om katter som trenger en korrigering.
Sist oppdatert: 26/10/2016
Å få en hund kan være overveldende hvis du ikke vet hvor du skal begynne, men å få en valp i huset er også en morsom og spennende begivenhet!
Sist oppdatert: 24/10/2016
Bekymret for at katten er blitt rund, eller går den for raskt ned i vekt? Det er lett for folk å merke at de har lagt på seg når buksene begynner å stramme.
Sist oppdatert: 10/06/2016
Alle kan utvikle allergier – mennesker, hunder og katter. Det er ikke stor forskjell på hva som utløser allergi hos hunder og hva som utløser allergier hos mennesker. Akkurat som oss kan hunder lide av miljøbetingede allergier.
Sist oppdatert: 12/05/2016
Hill’s Pet Nutrition tilbakekaller frivillig et begrenset antall produksjonspartier av visse typer porsjonsposer til katt. Disse produktene kom på markedet i Norge tidligst januar 2016.

Grunnet en feil hos en ingrediensleverandør inneholder disse produktene høye nivåer av jern. Jern er et essensielt næringsstoff for katt, men for høye nivåer kan forårsake fordøyelsesproblemer, inkludert diare og oppkast og mer alvorlige helseproblemer. Hvis du har noen av disse produktene hjemme, så ikke gi de til katten din, og kontakt veterinær hvis du er bekymret. For mer informasjon og fullstendig liste over berørte produkter med spesifisert “best før” dato vær vennlig å klikk her.
Sist oppdatert: 04/02/2016
Vi har pakket ut alle gavene og pakket bort festlighetene... Det er en rolig tid for deg og pusen mens det nye året tar fatt. De kommende månedene gir deg muligheten til å vurdere nyttårsforsetter og holde et øye med kattens vekt. Slik gjør du:
Sist oppdatert: 12/01/2016
Små hunder! Det er på tide å slappe av! Stress kan forårsake eller bidra til fordøyelsesproblemer. En god nyhet er at riktig fôr virkelig kan hjelpe. Finn ut hva NYE Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress kan gjøre for din stressede hund i dag!
Sist oppdatert: 21/12/2015
Visste du at kattens ernæringsbehov endres etter kastrering? Katter behøver færre kalorier og kontrollerte mineralnivåer for å unngå overvekt, problemer med urinveiene osv. Les mer om riktig fôring etter kastrering: Hill’s™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
Sist oppdatert: 16/12/2015
Julen er en perfekt anledning til å gi mer kjærlighet til din trofaste firbente venn. Her er våre tips om hvordan julen kan bli storartet for hunden din!
Sist oppdatert: 16/12/2015
Julen er den perfekte tiden for å vise katten ekstra omtanke. Her er våre tips som kan gjøre julen storartet for katten din!
Sist oppdatert: 03/12/2015
Urinveisproblemer er aldri morsomt, spesielt for katter og hunder som ikke kan snakke og fortelle hvordan de har det. Hunder er heldigvis gode på å signalisere problemene. Lær deg å se symptomene! Dessuten finnes det nå en fôrsammensetning fra Prescription Diet™ som kan hjelpe! Les mer
Sist oppdatert: 13/10/2015
Friske nyrer og urinblære er et viktig aspekt for katters generelle helse. Nå er det enklere enn noensinne å holde kattens urinveier i toppform. Samtidig kan du fokusere på å holde resten av katten frisk og sunn og hjelpe til med kontroll av hårballer og vekt! Les mer
Sist oppdatert: 12/10/2015
Sudden er en trivelig kar på 9 år, en blanding av engelsk cocker spaniel og dvergpuddel. For to år siden fikk han diagnosen skiveprolaps og ble behandlet konservativt.
Sist oppdatert: 01/09/2015
I mai får Hill's™ Prescription Diet™ nytt og bedre utseende! Hill’s™ Prescription Diet™ emballasje får nytt og spennende utseende med noen flotte nye funksjoner. Les mer…
Sist oppdatert: 22/07/2015
Du vil jo ha det beste til dyret ditt, også det sunneste fôret. Naturlig fôr høres ut som en god idé. Hvordan kan du være sikker på at det er den perfekt sammensatte ernæringen som dyret ditt trenger?
Sist oppdatert: 26/06/2015
Visste du at overvekt kan øke risikoen for urinveisinfeksjoner hos katter? Nå behøver du ikke å velge hva du skal fokusere på først! Spør veterinæren din om den NYE Hill’s Prescription Diet™ Metabolic+Urinary! Les mer ...
Sist oppdatert: 26/06/2015
Et samtidig fokus på begge disse problemene er en god måte å få hunden aktiv igjen - vekttap gjør det lettere for leddene, og det kan igjen bidra til at hunden blir mer aktiv og brenner flere kalorier. Spør veterinæren din om den NYE Hill’s Prescription Diet™ Metabolic+Mobility! Les mer ...
Sist oppdatert: 24/03/2015
Delta i 10 Ukers Utfordringen. Deltakerne får nok Science Plan™ Perfect Weight for deltakelse i utfordringen (pluss gode fitnesstips for dyret), noe som gjør det enklere å få dyret tilbake i sunn vekt. Hva venter du på?
Sist oppdatert: 10/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ inneholder NY Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technology™, som gjør k/d™ mer tiltalende enn noen gang! EAT Technology ™ er klinisk dokumentert ernæring som har vist seg å bidra til å bedre appetitten hos katter med nyresvikt gjennom økt smaks- og lukt-appell. Nå kan du bidra til at katten gleder seg over måltidene igjen, akkurat som før!
Sist oppdatert: 16/02/2015
Vi introduserer NYE c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie, med alle de klinisk dokumenterte fordelene i den originale c/d™ Urinary Stress og med lavere kaloriinnhold for å opprettholde sunn vekt. Les om hvordan det virker ...
Sist oppdatert: 27/01/2015
10 Ukers Utfordringen og NYE Science Plan™ Perfect Weight vil være til hjelp. Ta utfordringen, så deltar du i konkurransen om gratis fôr og tips om hvordan du kan hjelpe dyret ditt å redusere vekt. Meld deg på i dag!
Sist oppdatert: 12/12/2014
Er fôrsensitivitet årsaken til hundens problemer med fordøyelsen? Les mer om fôrsensitivitet og hvordan du kan håndtere det...
Sist oppdatert: 05/12/2014
Nye Hill’s™ Science Plan™ Perfect Weight er et utsøkt fôr som er dokumentert å bidra til vektnedgang samtidig som katten/hunden er mett og tilfreds. Det er en direkte kobling mellom sunn vekt og lengre levetid. Et fôr som bidrar til at dyr forbrenner kalorier mer effektivt vil også bidra til at de kan nyte livet lenger. Les hele artikkelen...
Sist oppdatert: 08/07/2014
Hvis hunden har stive ledd eller bevegelsesproblemer får den ikke det beste ut av livet. Det er klart at hundens livskvalitet påvirkes av dens evne til å hoppe, gå og løpe som en sunn, ung hund. Problemer med ledd og bevegelighet kan hindre hunden fra å ha glede av gåturer og lek. Dette fører til at den "bremser ned" eller til og med virker eldre enn den er. Heldigvis kan vi tilby ernæring som er dokumentert å avbryte syklusen med artrose, gi bedre bevegelighet og lindre leddsmerte. Les mer...
Sist oppdatert: 27/06/2014
Visste du at ved å gi hunden godbiter så styrker du fellesskapet mellom dere? Men pass på! Feil godbiter på feil tidspunkt kan bidra til vektøkning. Du kan til og med utilsiktet belønne dårlig oppførsel. Les mer om hvordan du kan gi godbiter på riktig måte, blant annet når, hvor og hva man kan gi hunden.
Sist oppdatert: 27/06/2014
Når katten trenger å gå ned i vekt er det viktig å kunne belønne den for hardt arbeid. Sørg for at godbitene som du gir er sunne og støtter vektreduksjonsmålene som dere begge jobber så hardt for. La de riktige godbitene være en del av en ny treningsrutine som gjør at katten vil leke enda mer!
Sist oppdatert: 09/06/2014
Alle hunder elsker godbiter, spesielt din!
Sist oppdatert: 20/05/2014
Stress. Alle er utsatt av og til, til og med dyr. Stress kan påvirke kattens helse og kan også føre til visse typer urinveislidelser. Men hvorfor blir katter stresset?
Sist oppdatert: 09/05/2014
Har miniatyrhunden lagt på seg litt?
Sist oppdatert: 23/04/2014
De første tre ukene av sitt liv får kattungen alt den behøver med morsmelken. Etter de tre ukene er avgjørelsen om hva man vil starte å fôre med og hva man skal tillate å komme i de sarte magene og tarmene meget viktig for videre utvikling og helse.
Sist oppdatert: 28/03/2014
Urinerer katten utenfor tissekassen? Anstrenger den seg når den urinerer? I så tilfelle kan det være at den har FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease) - en vanlig, men alvorlig og smertefull lidelse - som man ofte enkelt kan håndtere bare ved å bytte fôr.
Sist oppdatert: 20/03/2014
Dyrleger i hele verden anbefaler Hill’s til sine kunder. Og gir det også til sine hunder og katter. Spør for eksempel den tyske dyrlegen Christina Fach: hun gir sine enge hunder Science Plan og anbefaler det også til sine kunder.
Sist oppdatert: 14/03/2014
Dersom katten din har en urinveislidelse, kan det være en trøst å vite at riktig fôr, anbefalt av veterinæren, kan bidra til at katten føler seg bedre samt hindre at lidelsen oppstår igjen. NYE Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress, med ingredienser for kontroll av stress, er klinisk dokumentert å redusere tilbakefall av symptomer på FIC (Feline Idiopathic Cystitis), en vanlig sykdom i de nedre urinveiene.
Sist oppdatert: 10/03/2014
God ernæring handler ikke bare om ingrediensene, men også riktig mengde og balanse mellom ingrediensene. Derfor har våre eksperter skapt et balansert fôr spesifikt sammensatt for å møte behovene til din hund og katt.
Sist oppdatert: 28/02/2014
Hvis katten urinerer på upassende steder, som for eksempel på stuegulvet, kan det være at den forsøker å fortelle deg at den har et problem med urinrør eller blære, også kjent som en urinveislidelse. Slike lidelser er vanlige. De er svært ubehagelige og potensielt livstruende dersom de ikke behandles, da de kan være et tegn på en mer alvorlig sykdom. Ta derfor kontakt med veterinær så snart som mulig.
Sist oppdatert: 05/02/2014
Vi på Hill’s vet at du kun vil ha det beste for din hund og katt. Derfor anvender vi kun ingredienser av meget høy kvalitet i alle våre fôr for også å gi fôret en meget god smak.
Sist oppdatert: 07/11/2013
Hill’s™ Prescription Diet™ y/d™ har nå en ny sammensetning med bedre smak som er klinisk dokumentert å gi katten din en sunnere skjoldbruskkjertel på bare 3 uker!
Sist oppdatert:
Vi stilte Lynda et par spørsmål om jobben hennes og hva hun synes om å jobbe med og for katter og hunder.
Sist oppdatert: 19/09/2013
Fôrallergi er nesten alltid en reaksjon på proteiner i fôret. Hill’s har utviklet Hill’s™ Prescription Diet™ z/d™ ULTRA for håndtering av kløe, med fint hydrolysert protein for å minimere allergiske reaksjoner som kan ha innvirkning på hundens hud, pels og mage.
Sist oppdatert: 16/09/2013
Om du har en overvektig hund/ katt er du ikke alene om det. Så mye som 1 av 3 hunder/ katter i UK er overvektige fordi eierne mener at ‘’mer mat’’ betyr ‘’mer kjærlighet’’.
Sist oppdatert: 3/6/2013
Nærmer katten din seg godt voksen alder? Ettersom katter blir eldre, endres stoffskiftet og aktivitetsnivået. Det samme gjør ernæringsbehovet. Les om hvordan kattens behov endres.
Sist oppdatert: 30/04/2013
y/d viste seg å være virkelig banebrytende innovasjon anerkjent av britiske veterinærer, da en uavhengig undersøkelse som inkluderte 343 veterinærer i Storbritannia ble utført av CM reasearch i januar 2013. y/d ble ansett som det beste nye produktet i 2012, langt over andre nye produkter. 31% av veterinærene stemte på y/d, noe som er mer enn tre ganger mer enn produktet som kom på andreplass.
Sist oppdatert: 22/02/2013
“Tjenestehunder” er helter, og de vi ser i hverdagen er ofte politihunder og førerhunder. En annen gruppe, som vi ikke ser så ofte, er redningshunder.
Sist oppdatert: 22/02/2013
Sover katten i sengen din? En nylig undersøkelse viste at over 90 % av katteeierne lar katten sove i soverommet, mens 50 % lar den sove i sengen.
Sist oppdatert: 11/05/2011 13:00:00
Velkommen til Hill’s webside som har fått nytt utseende. Vi har oppfrisked designen for å forbedre din ekspertise ved å gjøre det enda enklere for deg å finne ut hvordan Hill’s kan hjelpe deg med ta enda bedre vare på hunden eller katten din.pet.
Sist oppdatert: 29/07/2013
Hunden klør seg uvanlig mye, har gastrointestinale problemer, kronisk diaré eller luft i magen. Hunden kaster gjerne opp og har kløe i ørene og ansiktet.
Sist oppdatert: 27/06/2013
Nå kan din hund eller katt gå ned i vekt og forbli slank uten problemer. Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic Advanced Weight Solution er ett banebrytende nytt fôr som forandrer måten å gå ned i vekt på og å opprettholde idealvekten på for all tid.
Sist oppdatert:
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
Sist oppdatert: 22/05/2013
Gratulerer til vinneren av et års forbruk av Hill's för Ingelise Tang Thomsen.
Sist oppdatert: 19/01/2011 15:42:00
The Pet Professors answer pet owners' question - from pets' point of view. Ask your own question at www.facebook.com/PetProfessors!
Sist oppdatert:
Gratulerer til vinneren av "flotteste juleutstilling", som ble holdt i våre klinikker og butikker. Den heldige vinneren ble Dahls Dyrerike.
Sist oppdatert: 15/07/2013
Katter klassifiseres som godt voksne når de er 11 år. Denne tiden karakteriseres ofte av en rekke endringer, både fysiske og atferdsmessige. Det er viktig å være oppmerksom på dette slik at katten får mest mulig ut av de nærmeste årene.
Sist oppdatert:
Mageproblemer er aldri godt for hunden/katten. Rengjøring etter slike uhell er én av ulempene med å ha hund/katt.
[ ↑ skip to content ↑ ]