[ ↓ skip to navigation ↓ ]

February news

Sist oppdatert: 27/02/2017
Nå kommer fôret som katter og hunder elsker med et nytt utseende. Snart kan du finne den flotte nye pakken i hyllene hos din favorittdyrebutikk. Hvis du ikke har en favoritt ennå så finn en butikk nær deg.
Sist oppdatert: 04/02/2016
Vi har pakket ut alle gavene og pakket bort festlighetene... Det er en rolig tid for deg og pusen mens det nye året tar fatt. De kommende månedene gir deg muligheten til å vurdere nyttårsforsetter og holde et øye med kattens vekt. Slik gjør du:
Sist oppdatert: 16/02/2015
Vi introduserer NYE c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie, med alle de klinisk dokumenterte fordelene i den originale c/d™ Urinary Stress og med lavere kaloriinnhold for å opprettholde sunn vekt. Les om hvordan det virker ...
Sist oppdatert: 28/02/2014
Hvis katten urinerer på upassende steder, som for eksempel på stuegulvet, kan det være at den forsøker å fortelle deg at den har et problem med urinrør eller blære, også kjent som en urinveislidelse. Slike lidelser er vanlige. De er svært ubehagelige og potensielt livstruende dersom de ikke behandles, da de kan være et tegn på en mer alvorlig sykdom. Ta derfor kontakt med veterinær så snart som mulig.
Sist oppdatert: 05/02/2014
Vi på Hill’s vet at du kun vil ha det beste for din hund og katt. Derfor anvender vi kun ingredienser av meget høy kvalitet i alle våre fôr for også å gi fôret en meget god smak.
Sist oppdatert: 22/02/2013
“Tjenestehunder” er helter, og de vi ser i hverdagen er ofte politihunder og førerhunder. En annen gruppe, som vi ikke ser så ofte, er redningshunder.
Sist oppdatert: 22/02/2013
Sover katten i sengen din? En nylig undersøkelse viste at over 90 % av katteeierne lar katten sove i soverommet, mens 50 % lar den sove i sengen.
[ ↑ skip to content ↑ ]