[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hvorfor
velge fôr fra Hill’s?

Hver og en av de som jobber på Hill's forstår at det eksisterer et spesielt bånd mellom deg og katten/hunden. Det er derfor vi anstrenger oss for å gi deg den beste ernæring for å sikre at forholdet forblir godt og sunt.

Vi finner kontinuerlig nye veier for å sikre ingredienser av høyeste kvalitet og optimal balanse av næringsstoffer for dyrets alder, rase og medisinske behov. Dette forklarer kanskje hvorfor veterinærer velger å fôre egne hunder og katter med Hill's.


Hvem vi er

Hill’s Pet Nutrition er dedikert til å hjelpe dyr til å oppnå sitt fulle potensial gjennom kvalitetsernæring og helsepleie. Vår makeløse hengivenhet til sunne og friske hunder og katter er drivkraften i alt vi gjør.

Oppdag

Hill’s sin historie


Hva Hill's
står for

Vår visjon er at vi skal bidra til å berike og forlenge spesielle relasjoner mellom mennesker og deres hunder og katter.

Les mer

om vår oppdrag, filosofi og visjon


Vår satsing på
dyrs velferd

Alle hunder og katter som Hill’s Pet Nutrition har omsorg for, bor i et kjærlig, trygt, lekent og rent miljø. Vi bruker kun ikke-invasive, humane forskningmetoder nødvendige for å utvikle ernæringsteknologi slik at hunder og katter lever lengre og sunnere liv.

Les mer

om Hill's verdier

En sterk satsing for
bedre ernæring

Hill's produserer fôr av høyeste kvalitet, produkter som er sammensatt for å møte et mangfoldig spekter av unike behov.

Oppdag

vår ernæringsmessige filosofi


Satsing på
kvalitet og trygghet

Hill’s er forpliktet til å overholde de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder i alle aspekter for produksjon og emballasje av premium fôr.

Les mer

om Hill's prisbelønte standarder

Vårt engasjement
for bærekraftig utvikling

Hill’s har forpliktet seg til bærekraftighet på mange måter. Dette engasjementet strekker seg ut over dyr og inkluderer mennesker, ytelse og planeten.

Les mer

om Hill's engasjement for bærekraftig utvikling

Vårt veldedighetsengasjement støtter hunder og katter i hele verden

Vi mener at alle dyr bør bli elsket og pleiet gjennom hele livet. Derfor er vi stolte av å støtte det arbeidet som utføres av veldedighetsorganisasjoner og dyrehjem over hele verden, og som hvert år er med på å redde nesten 1 million hunder og katter.

Les mer

om vårt arbeid for hunder og katter

(5/5)

"Hei :-) jeg vill bare si ifra at tiger tåler fort hills cd med fisk :-) det tok ca 4 uker med oppkast og så var han helt frisk :-) nå tåler han det :-) vill bare si ifra til dere :-) med tanke på kanskje andre som har samme problem som jeg hadde :-) tusen hjertelig takk for hjelpen jeg fikk og for et kjempe bra for :-) mvh Natalie :-)"

– N. Berger med katt Tiger

Les mer
[ ↑ skip to content ↑ ]