[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Vilkårene og behandling


Dine personlige data er samlet inn av Hill’s Pet Nutrition Manufacturing, sro, IC: 27580792 ("Controller"). Vi vil lagre informasjonen i våre databaser og bruke den for å opprettholde kontoprofilen din, for å svare på dine spørsmål om selskapet vårt og dets produkter og tjenester, kontakte deg hvis du vinner i våre kampanjer og begivenheter som krever registrering, og for markedsføring , f.eks sende deg nyhetsbrev, tilbud, undersøkelser og annen informasjon via e-post. Å utgi personopplysninger er frivillig. Innsamlede personopplysninger kan deles innen Hill’s Pet Nutrition gruppen av selskaper og tjenestetilbydere behandling av personlige data på våre vegne. Noen av dem kan være plassert i ikke-EU land, slik at du også er enig med overføring av dine personlige data utenfor EU. Dine personlige data vil kun behandles i samsvar med gjeldende lover. Du har rett til tilgang til dine personlige data som er lagret hos oss, rette, slette og nekte så vel som andre rettigheter som er fastsatt i Data Protection Act.

Vinn ett års forbruk av Hill’s Science Plan

Regler og vilkår for deltagere i utlodningen:
 1. Kampanjen gjenomføres gjennom en utlodning hver måned inntil 31. december 2020.
 2. Åpen for alle over 18 år som er i folkeregisteret i UK, Isle of Man, Channel Islands og ROI, Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Holland, Italia, Luxemburg, Norge, Portugal, Sverige, Spania og Sveits, men ikke for Hill's ansatte eller deres familier, Hill's reklamebyråer eller noen annen som har ett profesjonelt forhold til kampanjen. Kampanjen er godkjent der den er gyldig.
 3. Ingen kjøp er nødvendig. Det aksepteres kun èn påmelding per person som er online.
 4. For å delta i utlodningen må du fylle ut og sende inn din registrering online.
 5. Når du er registrert er du med i utlodningen nestkommende måned samt etterfølgende 12 måneder. Du kan kun vinne en gang.
 6. Utlodningen skjer ved hver måneds slutt, og en vinner velges ut ved trekning under overværelse av en uavhengig person. Hver måneds vinner blir kontakter via telefon, e-post eller brev innen 7 dager etter trekning. Du blir ikke kontaktet om du ikke har vunnet.
 7. Ved den første kontakten blir vinneren informert om hvordan de kan få tak i gratis fôr fra Hill's Pet Nutrition.
 8. Navn og adresse på vinnere finnes tilgjengelige for de som sender en skriftlig begjæring til den kampanjeansvarlige. Ingen annen korrespondanse vil bli besvart under denne kampanjen.
 9. Månedens gevinst: Ett års forbruk av Hill’s Science Plan med start fra den datoen vinneren blir kontaktet.
 10. Ingen kontantgevinster eller alternative gevinster finnes tillgjenglig.
 11. Det tas ikke ansvar for påmeldinger som har blitt ubrukelige på grunn av tekniske feil. Bevis på registrering er ikke et bevis på påmelding.
 12. Ved uenighet om utfallet, er den Kampanjeansvarliges avgjørelse endelig, og henvendelser i dette henseende vil ikke bli besvart

Kampanjeansvarlig: Hill's Pet Nutrition Ltd, Sherbourne House, Croxley Business Park, Hatters Lane, Watford, Herts WD18 8WX, England.

75 kroner rabattkupong

Rabattkupongen er klar for å lastes ned så snart du har fullført registreringen for deg og din hund eller katt.

Kupongens gyldighet som skrevet på kupongen, og for bruk ved kjøp av et hvilket som helst Hill's™Science Plan™ hunde- eller katteprodukt 1,5 kg eller større eller 12 bokser eller 12 porsjonsposer eller mer, kun hos din veterinær eller i din dyrebutikk. Kun en kupong kan benyttes mot et kjøpt produkt. Skal ikke benyttes sammen med andre tilbud. Kan ikke løses inn i kontanter.

[ ↑ skip to content ↑ ]